Σάλκε-Χόλσταϊν Κίελ 1-1: Ισοπαλία σαν ήττα (hls)

Η Σάλκε του Δημήτρη Γραμμόζη έμεινε στο 1-1 με την Χόλσταϊν Κίελ, η οποία προηγήθηκε και θα μπορούσε να είχε πάρει και το διπλό.

Η Σάλκε ήθελε τη νίκη που θα την ανέβαζε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, αλλά παραχώρησε ισοπαλία στην Veltins Arena στην αξιόμαχη Χόλσταϊν Κίελ που μετά τη νίκη επί της Σεντ Πάουλι ήθελε να “σοκάρει” ξανά.

Μάλιστα προηγήθηκε με εκπληκτικό σουτ του Μούλινγκ στο 68ο λεπτό. Η χαρά της όμως κράτησε μόλις έξι λεπτά, καθώς σε μια γρήγορη επίθεση η Σάλκε ισοφάρισε. Ήταν μια γρήγορη ανάπτυξη με τον Πάλσον να περνά τη μπάλα με εξαιρετικό τρόπο στον Τερόντε που έκανε το 1-1 με ψύχραιμο πλασέ στην κίνηση.

Η ομάδα του Δημήτρη Γραμμόζη ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, αλλά όσο περνούσε ο χρόνος και δε σκόραρε, η Χολσταϊν Κίελ έπαιρνε μέτρα στο γήπεδο και στο δεύτερο μέρος το ματς κινήθηκε στην ισορροπία. Πέραν των δύο γκολ, οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο απειλητικοί αλλά και η Σάλκε είχε τις ευκαιρίες της για να φτάσει στη νίκη. Καμία όμως δεν τα κατάφερε και το 1-1 φαντάζει δίκαιο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.