Μποζίκας: «Και στους 30 πόντους υπέρ μας δε θέλουμε να χαρίζουμε τίποτα» (vid)

Που στάθηκε ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Άλμπα στο Βερολίνο, ενώ τόνισε πως σιγά-σιγά επικεντρώνονται και στον στόχο του Κυπέλλου!

Μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μποζίκας δήλωσε αποκλειστικά στην κάμερα των καναλιών Novasports και την εκπομπή «Playmakers»:

«Όλοι οι παίκτες κατάλαβαν τη δυσκολία του ματς. Δε δώσαμε ελεύθερα σουτ. Ήμασταν συγκεντρωμένοι αμυντικά. Μπήκαμε αποφασισμένοι μετά το κακό δεύτερο δεκάλεπτο. Αν βρει ρυθμό η Άλμπα είναι επικίνδυνη ομάδα και το αποτρέψαμε αυτό. Εκτελέσαμε πολλές οργανωμένες κατοχές. Δε δώσαμε την ευκαιρία να τρέξει η αντίπαλη ομάδα και ήταν πολύ σημαντικό για να φύγουμε νικητές».

Για την εξαιρετική εμφάνιση παρά τις απουσίες: «Γίνεται μια ομαδική δουλειά. Όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί και άπαντες μπορούν να καλύψουν τα κενά. Ο Σλούκας μας λείπει μιας και είναι εκ των καλύτερων σκόρερ και πασέρ της διοργάνωσης. Πλέον οι παίκτες μας το διασκεδάζουν και φαίνεται από την εικόνα τους, όταν ακόμη και στους 30 πόντους χάσουμε μία κατοχή μας πειράζει και δεν χαρίζουμε τίποτα στους αντιπάλους μας».

Για το αν έχει προκριθεί ο Ολυμπιακός και αν κυνηγάει την πρωτιά: «Θέλουμε άλλες δύο νίκες σίγουρα για να προκριθούμε. Δεν το έχουμε πετύχει ακόμη. Έχουμε και το Κύπελλο μπροστά μας. Αυτός είναι ο επόμενος στόχος μας και θέλουμε να τον κατακτήσουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.