Παπανικολάου: «Να μη θεωρήσουμε τίποτα δεδομένο, γιατί αλλιώς…» (vid)

Στα θύματα της Θύρας 7 αφιέρωσε τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Άλμπα Βερολίνου στη Γερμανία ο αρχηγός των Πειραιωτών, που στάθηκε στο ότι δε θέλει αυτός και οι συμπαίκτες του να επαναπαυτούν.

Μεταξύ άλλων ο Κώστας Παπανικολάου δήλωσε αποκλειστικά στην κάμερα των καναλιών Novasports και την εκπομπή «Playmakers»:

«Είναι μια μέρα για εμάς και τον σύλλογο μας, μνήμης. Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στα θύματα της Θύρας 7 και των οικογενειών τους. Άλλωστε το μπάσκετ έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα μετά και τον σεισμό στην Τουρκία και τα χιλιάδες θύματα. Η σύγκεντρωσή μας ήταν το πιο σημαντικό κλειδί στην επικράτησή μας και φάνηκε στο δεύτερο 10λεπτο που τη χάσαμε για λίγο και η διαφορά μειώθηκε στους 10 πόντους».

Για την εμφάνιση παρά τις απουσίες:«Όπως είναι δομημένη η διαδικασία, όποιος στέκεται να δει τα προβλήματά του χάνει την επαφή με την πραγματικότητα. Είναι σημαντικές οι απουσίες μας, αλλά εκεί είναι που η ενέργεια, η θέληση και το κάτι… παραπάνω για να φτάσουμε στις νίκες».

Για το ποιος είναι ο στόχος: «Πρέπει να κρατάμε υψηλά τα στάνταρ. Αν θεωρήσουμε κάτι δεδομένο τότε μια τόσο επιτυχημένη χρονιά ως τώρα, ίσως να οδηγηθεί σε τραγωδία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.