Της έκανε πρόταση γάμου από την εξέδρα

Η χθεσινή ημέρα θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη της Ιζαμπέλ Γιακούμπου. Η Γαλλίδα σέντερ δέχθηκε πρόταση γάμου την ώρα που πανηγύριζε στο κέντρου του γηπέδου με τις συμπαίκτριες της...

Η χθεσινή ημέρα θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη της Ιζαμπέλ Γιακούμπου. Η Γαλλίδα σέντερ βοήθησε την ομάδα της να φτάσει σε μία δύσκολη νίκη 71-68 επί της Τσεχίας και να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ γυναικών. Κι ενώ η 26χρονη παίκτρια πανηγύριζε στο κέντρο του γηπέδου μαζί με τις συμπαίκτριές της, έστρεψε το βλέμμα της στην εξέδρα και είδε το αγόρι της να κρατάει ψηλά μία ταμπέλα, με την οποία της έκανε πρόταση γάμου μπροστά στα έκπληκτα μάτια της ίδιας, αλλά και χιλιάδων θεατών στην «Μπάσκετμπολ Αρίνα» του Λονδίνου.

Η Γιακούμπου φυσικά δέχθηκε (υπό αυτές τις συνθήκες, δεν την έπαιρνε για δεύτερες σκέψεις…), αλλά η πρόβα νυφικού -προφανώς ειδική παραγγελία για την ύψους 1.90μ. νύφη- θα πρέπει να περιμένει. Η εθνική γυναικών της Γαλλίας βρίσκεται για πρώτη φορά στην ιστορία της στα ημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά και αύριο αντιμετωπίζει στη «Νορθ Γκρίνουιτς Αρίνα» τη Ρωσία, διεκδικώντας μία θέση στον τελικό του Σαββάτου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.