Πάρτι στο Ολυμπιακό χωριό με Ντόντσιτς και Ντράγκιτς-Φόβοι για θετικά κρούσματα

Οι συμμετέχοντες στο πάρτι κινδυνεύουν με αποβολή από το Ολυμπιακό χωριό σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτοκόλλα των Ολυμπιακών Αγώνων.

Μεγάλη αναστάτωση έχει δημιουργηθεί στο Ολυμπιακό χωριό του Τόκιο, με την αποκάλυψη του κορωνοπάρτι που έγινε μεταξύ αθλητών και αθλητριών διαφορετικών εθνικοτήτων και στο οποίο συμμετείχαν οι Σλοβένοι παίκτες μπάσκετ, Λούκα Ντόνσιτς και Ζόραν Ντράγκιτς.

Οι δυο Σλοβένοι γιόρτασαν την πρόσφατη νίκη τους επί της Αργεντινής σε δωμάτιο του Ολυμπιακού χωριού, πίνοντας βότκα και καπνίζοντας αργιλέ, ενώ η δημοσίευση των σχετικών φωτογραφιών από την Ισπανίδα παίκτρια μπάσκετ, Κριστίνα Ούβινα που συμμετείχε στο πάρτι, ήταν η αφορμή της κινητοποίησης των Ιαπώνων διοργανωτών.

Σε κοινή θέα, εκτός από τα μπουκάλια της βότκας, ήταν και αρκετές μάρκες που χρησιμοποιούνται για παιχνίδια με τράπουλα.

Τα μέτρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι πάρα πολύ αυστηρά και αυτό γιατί βγαίνουν συνέχεια θετικοί στον κορονοϊό, αθλητές και αθλήτριες και οι υπεύθυνοι φοβούνται διασπορά του ιού, μετά την συνέρευση των Σλοβένων διεθνών παικτών. Τα πρωτόκολλα είναι ιδιαίτερα αυστηρά από τους διοργανωτές και ενδεχομένως να προκύψει πρόβλημα ακόμη και αποβολής από το Ολυμπιακό Χωριό, λόγω παραβίασης του πρωτοκόλλου.

Η Κριστίνα Ούβινα έσπευσε να αποσύρει τις φωτογραφίες από τα social media, αλλά o σάλος είχε πάρει διαστάσεις και δεν μπορούσε να αποσιωπηθεί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.