Πλήγμα με Ρούντι Γκέι

Ο σμολ φόργουορντ του Μέμφις, Ρούντι Γκέι, θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον ένα μήνα, μετά τον τραυματισμό του στον αριστερό ώμο, όπως ανακοίνωσαν οι Γκρίζλις.

Ο σμολ φόργουορντ του Μέμφις, Ρούντι Γκέι, θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον ένα μήνα, μετά τον τραυματισμό του στον αριστερό ώμο, όπως ανακοίνωσαν οι Γκρίζλις. Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε έδειξε μερική εξάρθρωση.

Ο Γκέι τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Φιλαδέλφεια τα ξημερώματα της Τετάρτης, μετά από φάουλ του Έβαν Τέρνερ των Σίξερς, στη 2η περίοδο. Αν και πονούσε, ο Γκέι εκτέλεσε τις δύο βολές με το ένα χέρι, ευστόχησε στη μία διαμορφώνοντας το 41-26 υπέρ της ομάδας του και αμέσως μετά αποσύρθηκε στα αποδυτήρια και δεν επέστρεψε στον αγώνα, που έληξε 102-91 υπέρ της ομάδας του.

Το ιατρικό τιμ των Γκρίζλις υπέδειξε στον Αμερικανό φόργουορντ να σταματήσει κάθε επαφή με μπάλα για τέσσερις εβδομάδες, όταν και θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του. Ήδη, ο Ρούντι Γκέι ξεκίνησε θεραπευτική αγωγή.

Η απουσία του αποτελεί σημαντικό πλήγμα για τους Γκρίζλις, στην προσπάθεια πρόκρισης στα πλέι οφ, καθώς φέτος ο Γκέι έχει μέσο όρο 19,8 πόντους και 6 ριμπάουντ ανά αγώνα. Οι Γκρίζλις προέρχονται από νικηφόρο σερί τεσσάρων αγώνων και διεκδικούν με τη Γιούτα και το Ντένβερ την τελευταία προνομιούχο θέση για τα πλέι οφ, στη Δυτική Περιφέρεια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.