Δυσαρεστημένος με Λέικερς ο Τζάκσον

Ο Φιλ Τζάκσον βρέθηκε πολύ κοντά στην επιστροφή του στους Λέικερς, ωστόσο οι διοικούντες της ομάδας του Λος Άντζελες συμφώνησαν την τελευταία στιγμή με τον Μάικ Ντ' Άντονι, πράγμα που δυσαρέστησε τον 67χρονο τεχνικό.

Ο Φιλ Τζάκσον βρέθηκε πολύ κοντά στην επιστροφή του στους Λέικερς, ωστόσο οι διοικούντες της ομάδας του Λος Άντζελες συμφώνησαν την τελευταία στιγμή με τον Μάικ Ντ’ Άντονι, πράγμα που δυσαρέστησε τον 67χρονο τεχνικό. Ο Αμερικανός προπονητής με δηλώσεις  του αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε με τους Τζιμ Μπας και Μιτς Κιούπτσακ και εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη στήριξη του κόσμου, παρά το γεγονός ότι τελικά δεν επέστρεψε στον πάγκο της ομάδας που έχει κατακτήσει πέντε πρωταθλήματα NBA.

«Το πρωί του Σαββάτου, ο Τζιμ Μπας με ρώτησε, αν μπορεί να με επισκεφθεί. Δεν παρακάλεσα, ούτε ζήτησα την ευκαιρία, αλλά τον υποδέχτηκα μαζί με τον Μιτς Κιούπτσακ στο σπίτι μου, προκειμένου να συζητήσουμε την πιθανότητα της επιστροφής μου στους Λέικερς ως προπονητής. Συζητήσαμε περισσότερο από μιάμιση ώρα. Δε συζητήθηκαν όροι συμβολαίου κι ολοκληρώσαμε τη συνάντηση με μία χειραψία και την κατανόηση πως θα είχα μέχρι τη Δευτέρα να τους απαντήσω σχετικά με την απόφασή μου.

Τους μετέφερα πως είχα την αυτοπεποίθηση πως μπορούσα να φέρω σε πέρας την αποστολή. Τα μεσάνυχτα της Κυριακής ξύπνησα από ένα τηλεφώνημα του Μιτς Κιούπτσακ. Μου είπε πως οι Λέικερς είχαν υπογράψει τον Μάικ Ντ’Αντόνι σε 3ετή συμφωνία και πως αισθάνονταν πως ήταν η καλύτερη επιλογή για την ομάδα. Η απόφαση σίγουρα κι είναι δική τους υπόθεση. Είμαι ικανοποιημένος απ’ το κύμα συμπαράστασης του κόσμου των Λέικερς, που ενθάρρυναν την επιστροφή μου κι είναι ο κύριος λόγος που εξέτασα την πιθανότητα», ήταν τα λόγια του Φιλ Τζάκσον.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.