Εμπίντ: “Παίζουμε φοβισμένα στα τελευταία ματς”

Ο Ζοέλ Εμπίντ υπογράμμισε πως θα πρέπει να αλλάξει άμεσα η νοοτροπία των Φιλαδέλφεια 76ερς, ώστε να επιστρέψουν στις νίκες.

Ο Ζοέλ Εμπίντ υπογράμμισε πως θα πρέπει να αλλάξει άμεσα η νοοτροπία των Φιλαδέλφεια 76ερς, ώστε να επιστρέψουν στις νίκες. Ο παίκτης της αμερικανικής ομάδας εμφανίστηκε προβληματισμένος με την εικόνα της ομάδας του, μετά την αναμέτρηση με τους Ντάλας Μάβερικς και τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του έπαιξαν φοβισμένα στο συγκεκριμένο ματς.

Χαρακτηριστικά, ο Εμπίντ δήλωσε: “Νιώθω, ειδικά σήμερα, ότι παίξαμε φοβισμένα. Το μπάσκετ είναι εύκολο. Απλά σουτάρεις, πασάρεις, κινείσαι. Αν δεν μπει ένα σουτ ξεπέρνα το. Αλλά σήμερα δε βάλαμε σουτ και αμυντικά παίξαμε άσχημα. Σήμερα είχαμε μερικά ανοιχτά σουτ και πρέπει απλά να σουτάρουμε. Αλλά και πάλι, είναι ισορροπία, αυτό πρέπει να βρούμε”.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: “Έχεις πολλούς ανθρώπους να σου λένε να είσαι επιθετικός και όλα αυτά και προφανώς δε θες να είσαι εγωιστής, αλλά στο τέλος της ημέρας αν πρέπει να κάνεις κάτι, πρέπει να το κάνεις, ειδικά αν νιώθεις ότι είσαι ελεύθερος. Σε αυτές τις περιπτώσεις αν είσαι ανοιχτός, απλά σούταρε. Ή θα πάρουμε το ριμπάουντ ή θα κάνουμε κάτι άλλο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.