Πόποβιτς: «Δεν πιστεύω τον Τραμπ»

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς εξαπέλυσε «πυρά» κατά του Ντόναλντ Τραμπ υπογραμμίζοντας πως δεν πιστεύει τίποτα από τα όσα λέει ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς εξαπέλυσε «πυρά» κατά του Ντόναλντ Τραμπ υπογραμμίζοντας πως δεν πιστεύει τίποτα από τα όσα λέει ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ. Ο τεχνικός των Σαν Αντόνιο Σπερς δε… μάσησε τα λόγια του και τάχθηκε εναντίον του Τραμπ και των όσων πρεσβεύει.

Χαρακτηριστικά, ο Πόποβιτς τόνισε για τον Τραμπ: «Δεν μπορείς να πιστέψεις τίποτα από όσα λέει. Ειλικρινά, ελπίζω να κάνει καλή δουλειά ως πρόεδρος, αλλά υπάρχει διαφορά από το να σέβεσαι το θεσμό του προέδρου και το πρόσωπο που κατέχει τη θέση. Αυτός ο σεβασμός πρέπει να κερδηθεί από μέρους του και είναι δύσκολο να σεβαστείς κάποιον που είναι μισογύνης, ξενοφοβικός, ρατσιστής και κοροϊδεύει άτομα με ειδικές ανάγκες και αναπηρίες. Το πιο επικίνδυνο από όλα είναι πως τόσος πολύς κόσμος αγνόησε όλα τα παραπάνω και τον εξέλεξε. Και ο ίδιος δεν αντέχει την κριτική. Όποιος είναι απέναντί του αμέσως δέχεται επίθεση, είναι ένας νταής». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.