Βούκσεβιτς: “Δεν μου άρεσε στην Παρτίζαν”

Η παραμονή στο Βελιγράδι δεν αφήνει θετικές εντυπώσεις στον Σέρβο με ελληνικό διαβατήριο.

Ο Τρίσταν Βούκτσεβιτς αποτελεί εδώ και λίγο καιρό παίκτη των Ουάσιγκτον Γουίζαρντς, έχοντας κάνει ορισμένες θετικότατες εμφανίσεις. Μετά από ένα πολύ μέτριο πρώτο μισό της σεζόν με τη φανέλα της Παρτίζαν, ο Σέρβος με ελληνικό διαβατήριο παρέθεσε συνέντευξη, όπου αποκαλύπτει πως η εμπειρία στο Βελιγράδι δεν του άρεσε.

«Ήταν δική μου απόφαση. Δεν μου άρεσε στην Παρτίζαν. Πέρασα δύο πολύ δύσκολα χρόνια εκεί. Όταν προέκυψε η ευκαιρία, είπα: «Δεν με νοιάζει, θα πληρώσω και τέλος.» Έγιναν πολλά πράγματα και δεν θέλω να μπω σε πολλές λεπτομέρειες. Αλλά δεν έπαιζα πολύ και δεν ένιωθα άνετα».

Ωστόσο, είπε θετικά λόγια για τον προπονητή του στους “ασπρόμαυρους”, Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Με βοήθησε πολύ, και πάντα μιλώ πολύ καλά για αυτόν. Ήμουν 18 χρονών όταν έφτασα και το να έχω την ευκαιρία να δω μπάσκετ αλλού με βοήθησε πραγματικά, μπορώ να το πω αυτό».

Ο νεαρός σέντερ δείχνει ότι περνάει καλά στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αλλά προτιμά να περιμένει το καλοκαίρι για να συζητήσει ενδεχόμενη συνεργασία.

«Η ομάδα, ο προπονητής και οι άνθρωποι των Γουίζαρντς με βοηθούν πολύ. Με υποδέχτηκαν με ανοιχτές αγκάλες. Νιώθω καλά, έχω την ελευθερία να παίξω το παιχνίδι μου και να δείξω τι μπορώ να κάνω. Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα, θέλω να ολοκληρώσω καλά τη σεζόν. Όταν τελειώσω, θα μιλήσω με την ομάδα για το μέλλον. Δεν το σκέφτομαι αυτή τη στιγμή. Θέλω να παίξω και να απολαύσω το παιχνίδι μου, αυτό είναι όλο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.