Τζέιμς: «Όσο παίζω θα μεγαλώνει το ρεκόρ»

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς εμφανίστηκε αποφασισμένος να μεγαλώσει το ρεκόρ του στο ΝΒΑ.

Ο Αμερικανός παίκτης ξεπέρασε τους 40 χιλιάδες πόντους, στην εντός έδρας ήττα 124-114 των Λος Άντζελες Λέικερς από τους Ντένβερ Νάγκετς, όπου είχε 26 πόντους. Πλέον, ο «Βασιλιάς» στοχεύει να μεγαλώσει τον αριθμό πόντων, ώστε να παραμείνει για πολλά χρόνια στην κορυφή της λίστας των σκόρερ του ΝΒΑ.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο 39χρονος παίκτης δήλωσε: «Όλα τα ορόσημα σημαίνουν κάτι για μένα. Προφανώς, κάποια είναι πιο σημαντικά από τα άλλα, αλλά θα σας έλεγα ψέματα αν έλεγα πως δε σημαίνει κάτι για μένα. Ωστόσο, το βασικό για μένα, αυτό που πάντα προέχει, είναι να κερδίζουμε και μισώ που το ρεκόρ αυτό έγινε σε ήττα, ειδικά απέναντι σε μια ομάδα που παίζει πολύ καλά. Παίξαμε και εμείς καλό μπάσκετ, αλλά δεν μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε το παιχνίδι όπως θέλαμε».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Νιώθω ότι ακόμη είμαι απειλή όταν βρίσκομαι στο παρκέ και πως μπορώ να κάνω τα πράγματα που έκανα και πριν 10 χρόνια. Και κάποια από αυτά που έκανα πριν 20 χρόνια, κάτι που είναι παράξενο να το λες. Αυτό το ρεκόρ θα μεγαλώσει και άλλο, μέχρι να σταματήσω να παίζω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.