Ποκουσέφσκι: Επιμονή ή στα… βήματα του Πετρούσεφ

Ελεύθερος από τους Θάντερ ο πρώην άσος του Ολυμπιακού.

Την επόμενη ομάδα της καριέρας του αναζητεί ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι, ο οποίος έμεινε πλέον ελεύθερος και τυπικά από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Ο 22χρονος φόργουορντ δεν είχε τον χώρο και τον χρόνο που θα ήθελε φέτος εκείνος και έτσι οι «δρόμοι» τους με τη μέχρι πρότινος ομάδα του χώρισαν.

Η καριέρα του στο NBA είχε πολλούς τραυματισμούς, ενώ και φέτος η χρονιά του άρχισε με πρόβλημα στο πόδι. Παρ’όλα αυτά τον ξεπέρασε εγκαίρως για να δώσει το παρών στην πρεμιέρα απέναντι στους Σικάγο Μπουλς. Όμως δεν μπόρεσε να κερδίσει θέση στο ροτέισον και έπαιξε μόλις 10 ματς με 1.2 πόντους και 1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Πλέον αναζητεί το επόμενο συμβόλαιό του και για την ώρα περιμένει την ευκαιρία του. Πάντως δεν υπάρχει κάποιο ρεπορτάζ από την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού για κάποιον οργανισμό που να είναι διατεθειμένος να του προσφέρει θέση στο ρόστερ του. Μένει να φανεί αν θα έρθει η πρόταση και αν ο ίδιος είναι διατεθειμένος να επιμείνει στην επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στο NBA, εκεί όπου ως τώρα έχει καταγράψει 105 παιχνίδια (65 ως βασικός).

Από την άλλη, για τον άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού υπάρχει και η επιλογή της επιστροφής στην Ευρώπη. Όπως έκανε φέτος ένας συμπατριώτης του που κατέληξε στην πρώην ομάδα του από την οποία επελέγη στο ντραφτ του 2020, τους Πειραιώτες, ο Φίλιπ Πετρούσεφ. Βέβαια τα δεδομένα δεν είναι τα ίδια, μιας και ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά τα «θέλω», για τον άνθρωπο που ανδρώθηκε μπασκετικά στους «ερυθρόλευκους» και την Ελλάδα (αν και δεν έχει διαβατήριο). Με το που γίνουν τότε θα ξέρουμε όλοι περισσότερα και το αν θα παραμείνει στο NBA ή αν θα γυρίσει για ομάδα της Euroleague


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.