ΝΒΑ: Παραδοχή διαιτητικού λάθους για τις βολές που δόθηκαν στους Ρόκετς κόντρα στους Σανς (vid)

Οι βολές του Χολιντέϊ έκριναν την νικήτρια ομάδα, αλλά δεν προβλέπεται επανάληψη του αγώνα εξαιτίας του λάθους των διαιτητών.

Οι Χιούστον Ρόκετς νίκησαν του Νικς στην Νέα Υόρκη, με τρείς βολές του Χολιντέϊ και το φάουλ που καταλογίσθηκε από τους διαιτητές υπέρ του σταρ των “πυραύλων”, στα 3 κλάσματα του δευτερολέπτου, πριν από την λήξη του αγώνα. Ο επικεφαλής διαιτητής, Εντ Μαλόι, όμως, παραδέχτηκε ότι υπήρξε λάθος.

“Ξαναβλέποντας τη φάση μετά, στο postgame review, ο επιτιθέμενος ήταν σε θέση να επιστρέψει σε μια φυσιολογική θέση στο έδαφος. Η επαφή που υπήρξε μετά από την απελευθέρωση της μπάλας ήταν τυχαία και μακριά από την προσπάθεια για σουτ, οπότε δεν θα έπρεπε να σφυριχτεί (παράβαση)” ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώτος διαιτητής του αγώνα.

Και στο βίντεο φαίνεται ότι δεν γίνεται φάουλ από τον Τζέιλεν Μπράνσον στον Ααρον Χολιντέϊ, ο οποίος σουτάρει με το ένα χέρι. Οι βολές διαμόρφωσαν τον νικητή και με την παραδοχή του λάθους, υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος, αλλά πρόκειται μόνο για ηθική δικαίωση της Νικς και δεν προβλέπεται επανάληψη του αγώνα, παρά μόνο τιμωρία των διαιτητών…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.