Αντετοκούνμπο: «Έχω σπουδαίους συμπαίκτες» (video)

Το εγκώμιο των συμπαικτών του έπλεξε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μετά τη νίκη των 100-97 των Μιλγουόκι Μπακς επί των Ατλάντα Χοκς.

Το εγκώμιο των συμπαικτών του έπλεξε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μετά τη νίκη των 100-97 των Μιλγουόκι Μπακς επί των Ατλάντα Χοκς. Ο Έλληνας παίκτης συμπλήρωσε πως διασκεδάζει την εφετινή σεζόν. 

Αναλυτικά, ο Έλληνας παίκτης τόνισε: «Είχαμε κάποιες απουσίες, αλλά παίξαμε δυνατά, ήμασταν καλοί στην άμυνα και πήραμε μια σημαντική νίκη. Δεν προσπάθησα να εκβιάσω προσπάθειες, πήρα επιθέσεις αλλά μοίρασα και την μπάλα. Όλοι βοήθησαν για να πάρουμε τη νίκη. Παίζουμε ομαδικό μπάσκετ, με υπομονή. Άλλωστε δεν μπορούμε να τρέξουμε πολύ, γιατί όλη την ώρα δεν έχω ανάσες (γέλια). Κάποιες φορές τρέχουμε, αλλά κάποιες άλλες πάμε με υπομονή στην επίθεση και παίζουμε με πιο αργό ρυθμό. Νιώθω καλά, πριν κανα-δυο εβδομάδες ένιωθα κουρασμένος επειδή δεν είχα και διάλειμμα φέτος στο All Star Game, αλλά τώρα αισθάνομαι εξαιρετικά και το διασκεδάζω. Προσπαθώ να έχω έτοιμο το μυαλό και το σώμα μου για να μπούμε στα play offs. Δεν κουράζομαι γιατί έχω εξαιρετικούς συμπαίκτες».

Το σχετικό βίντεο:



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.