Τζινόμπιλι: «Δεν έχει υπάρξει ποτέ κάτι παρόμοιο με τον Γουεμπανιάμα»

Ο πρώην αστέρας του NBA και των Σαν Αντόνιο Σπερς, Μανού Τζινόμπιλι, μίλησε για τον ανεπίσημο βοηθητικό του ρόλο στον προπονητικό staff της ομάδας.

Ο Μανού Τζινόμπιλι μίλησε για πρώτη φορά, στην εκπομπή του παλιού του συμπαίκτη και φίλου, Τόνι Πάρκερ, για τον ανεπίσημο ρόλο του στο προπονητικό team των Σαν Αντόνιο Σπερς που έχει ως σκοπό την ομαλή ένταξη του rookie Βίκτορ Γουεμπανιάμα στο NBA.

Ο Αργεντινός τόνισε πως δεν έχουμε ξαναδεί κάτι παρόμοιο με τον Γουεμπανιάμα στα χρονικά όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ακόμα είναι ένα παιδί που θέλει ιδιαίτερη προσοχή.

Αναλυτικά όσα έιπε:

«Ο Πόποβιτς με ρωτάει για τον ρόλο μου αυτό κάθε μέρα. Είμαι απλώς εκεί. Προσπαθώ να συνεισφέρω με κάθε τρόπο. Κάνω λίγο από τα πάντα, αλλά όχι και πάρα πολλά ταυτόχρονα. Δεν έχει υπάρξει ποτέ κανείς σαν αυτόν, αλλά αυτό που λέω πάντα είναι ότι είναι ακόμα παιδί. Πρέπει να κάνεις υπομονή. Θα είναι εξαιρετικός, αλλά υπάρχει δουλειά να γίνει. Υπάρχει μια διαδικασία. Το να περιμένουμε να μας πάει στα πλέι οφ ή στους τελικούς αμέσως δεν έχει νόημα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.