Ολυμπιακός: Κι όμως ο Σάσα αποφάσισε με “βαριά καρδιά” (vid)

Κάθε παίκτης που έρχεται στο κατώφλι του ΝΒΑ πετάει από την χαρά του. Βλέπει τα όνειρά του να γίνονται πραγματικότητα! Στην περίπτωση του Σάσα Βεζένκοφ τα πράγματα ήταν κάπως διαφορετικά.

Ο πολυτιμότερος παίκτης του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη, πάλεψε πολύ με τις σκέψεις του μέχρι να πει τελικό ΟΚ στους Σακραμέντο Κινγκς. Δεν ήταν μόνο οικονομικό το θέμα, από τη μία όλη η μπασκετική γη στα πόδια του, παίκτης του ΝΒΑ και από την άλλη μια ομάδα και μια παρέα με την οποία πήγε σχεδόν παντού.

Το περιβάλλον του, η οικογένειά του κι ο ατζέντης του φυσικά και του έλεγαν να κάνει το “σωστό” και το σωστό ήταν σε αυτή την ηλικία να μην αφήσει το τρένο του ΝΒΑ να περάσει χωρίς να μπει μέσα. Από την άλλη η δική του καρδιά έλεγε κάτι άλλο, καθώς επίσης εκτός από την ομάδα έπρεπε να αφήσει κι άλλα πράγματα πίσω του που ήταν εξίσου δύσκολο.

Ο Ολυμπιακός θα περιμένει τον Σάσα αν κάτι δεν του πάει καλά εκεί, έτσι κι αλλιώς στην Ευρώπη θα έχει για μερικά χρόνια ακόμα τα δικαιώματά του. Από την άλλη ποιος είναι αυτός που συνεργάστηκε μαζί του και δεν θέλει να πετύχει. Ένας θετικός άνθρωπος, ένας τύπος που πάντα έβαζε ψηλά την ομάδα πάνω από το εγώ του, πάντα θα έχει φίλους που θα θέλουν το καλό του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.