Μπαλτσερόφσκι: «Ανησύχησα μήπως δεν πάει ο Σάσα»

Ο Ρόζεν Μπαλτσερόφσκι εμφανίστηκε χαρούμενος με την απόφαση του Σάσα Βεζένκοφ, να συνεχίσει την καριέρα του στους Σακραμέντο Κινγκς.

Ο προπονητής της Βουλγαρίας δήλωσε πως είχε ανησυχήσει τις προηγούμενες ημέρες, μήπως τελικά δεν υπάρξει συμφωνία του παίκτη με την αμερικανική ομάδα. Παράλληλα, εμφανίστηκε σίγουρος, πως ο διεθνής παίκτης θα δείξει τις δυνατότητές του, στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Αρχικά, ο Μπαλτσερόφσκι δήλωσε: «Το ΝΒΑ είναι κάτι εξαιρετικό, γι’ αυτό είμαι πολύ χαρούμενος. Ανησύχησα μήπως δε γίνει, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος τώρα. Η απόφασή του ήταν πολύ δύσκολη. Έπρεπε να επιλέξει αν θα φύγει από ένα μέρος όπου τον είχαν ως είδωλο με πρώτους τους ιδιοκτήτες, που ο προπονητής ήταν σαν πατέρας του, που οι συμπαίκτες του τον αγαπούσαν και με ένα από τα σπουδαιότερα κοινά της Ευρώπης. Ένιωθε τέλεια εκεί, ήταν ο ηγέτης μιας ομάδας που διεκδικεί τίτλους και είχε ένα καλό συμβόλαιο. Τώρα έπρεπε να αφήσει όλα αυτά και να πάει σε ένα πρωτάθλημα με τεράστιο ανταγωνισμό, ανάμεσα σε ανθρώπους που δεν έχουν ακούσει για την Ευρωλίγκα και θα πρέπει να παλέψει για τη θέση του».

Στη συνέχεια, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της γειτονικής χώρας συμπλήρωσε: «Δεν πιστεύω πως το οικονομικό έπαιξε ρόλο. Το πιο σημαντικό για εκείνον ήταν η πρόκληση. Θεωρώ πως το ρίσκο δεν είναι τόσο μεγάλο και εκτιμώ πως θα πετύχει, γιατί έχει φοβερή ποιότητα. Ακόμη όμως και αν δεν τα καταφέρει, θα επιστρέψει στην Ευρώπη και θα βρει όλες τις πόρτες ανοιχτές. Από τον Ολυμπιακό, μέχρι τη Ρεάλ, την Μπαρτσελόνα και άλλες ομάδες. Αρκεί να είναι υγιής».

Τέλος, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Βουλγαρίας δήλωσε: «Τον περιμένουμε στη Βουλγαρία για να μιλήσουμε. Έχω μια ελπίδα, αλλά αντιλαμβάνομαι ότι το ρίσκο είναι μεγάλο και είμαι ρεαλιστής».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.