Βεζένκοφ: Αποφασίζουν οι Κίνγκς για την τελική πρόταση

Στην τρέχουσα εβδομάδα θα ξεκαθαριστεί από την ομάδα του ΝΒΑ αν θα κινηθεί για τη απόκτηση ή όχι του παίκτη.

Στις δέκα επόμενες ημέρες, θα κριθεί η παραμονή του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό, με τις πιθανότητες παραμονής του να είναι πλειοψηφικές, αλλά και τις «σειρήνες» των Σακραμέντο Κίνγκς να θέλουν να τον δελεάσουν για να γίνει “βασιλιάς” στην ομάδα του ΝΒΑ.

Ο Βεζένκοφ περιμένει την τελική πρόταση των Κίνγκς που θα πρέπει να είναι άκρως δελεαστική για να κάνει το μεγάλο βήμα στο ΝΒΑ και να αφήσει τον Ολυμπιακό, στον οποίο έχει κατοχυρωμένη θέση και ρόλο πρωταγωνιστή. Οι Κίνγκς, σύμφωνα με το salary cap μπορούν να προσφέρουν στον Βεζένκοφ, ετήσιες, μικτές αποδοχές έως 4 εκ. δολάρια και με την αφαίρεση των φόρων, να υπερτερούν του συμβολαίου που έχει ο παίκτης στον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται αναγκαστικά σε θέση αναμονής. Υπάρχει η εξαγορά ρήτρας του συμβολαίου του από ομάδα του ΝΒΑ και η διοίκηση του Ολυμπιακού δεν είναι διατεθειμένη να μπει σε πλειοδοσία, γιατί δεν μπορεί να βρεθεί σε αυτή την θέση, καθώς το Σακραμέντο έχει την δυνατότητα να καταθέσει το ποσό, μέχρι το βράδυ της 20ης Ιουλίου και να αποκτήσει τον παίκτη, αφού όμως, νωρίτερα και στην τρέχουσα εβδομάδα, καταλήξει σε συμφωνία με τον παίκτη.

Αν, ο Βεζένκοφ συνεχίσει στον Ολυμπιακό, η θέση του θα εκτιμηθεί και αναλόγως οικονομικά, με επέκταση συμβολαίου και αύξηση αποδοχών.

Πάντως, ο Βεζένκοφ που δεν πήγε στο summer league του Λας Βέγκας για να δοκιμασθεί από τους Κίνγκς, είναι πολύ πιθανό να μιλήσει τηλεφωνικά με τον προπονητή του Σακραμέντο, Μάικ Μπράουν, ώστε ο τελευταίος να τον πείσει για την αξία της μεταγραφής του στο ΝΒΑ και την μελλοντική συνεργασία τους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.