Kάρι: «Κάποιοι λένε για την ηλικία, αλλά στο παρκέ άλλα αποδεικνύονται»

O ηγέτης των Ουόριορς μίλησε για τα σωματικά και ψυχολογικά αποθέματα των Ουόριορς στους επόμενους τελικούς του ΝΒΑ με αντίπαλο τους Σέλτικς.

Oι Ουόριορς ισοφάρισαν σε 2-2 νίκες την σειρά των τελικών του ΝΒΑ με τους Σέλτικς και ενόψει του 5ου αγώνα στην έδρα τους, ο Στέφ Κάρι που πέτυχε 43 πόντους στην τέταρτη αναμέτρηση της Βοστώνης, μίλησε στην συνέντευξη Τύπου για τα ψυχολογικά και σωματικά αποθέματα που έχουν οι “πολεμιστές” διαψεύδοντας όσους υποστηρίζουν ότι η ηλικία των σταρ της ομάδας δεν είναι “σύμμαχος” στην διεκδίκηση του τίτλου.

Ως χαρακτηριστικό παράδειγμα για την δουλειά που γίνεται στους Ουόριορς, ο Κάρι μίλησε για τον συμπαίκτη του, Κλέι Τόμπσον που επανήλθε από τον σοβαρό τραυματισμό του, ύστερα από 18 μήνες και αγωνίσθηκε 40 λεπτά στον τέταρτο τελικό.

Οι δηλώσεις του Στεφ Κάρι:

“Το έχουμε συζητήσει αυτό. Έχουμε πολύ ακόμα στο ντεπόζιτό μας όσο αφορά στο τι μπορούμε να κάνουμε στο παρκέ. Κάποιοι λένε για την ηλικία αλλά δεν το προσεγγίζουμε έτσι εμείς. Κάποια πράγματα δεν συμβαίνουν κατά τύχη, έχει να κάνει με το πόσο δουλεύει ο καθένας.

Για παράδειγμα ο Τόμπσον κατάφερε και επέστρεψε με πολλή δουλειά. Ήταν πολύ περήφανος για τον εαυτό του. Έπαιξε ένα 40′ σε ένα ματς και αυτό δείχνει πόσο σημαντικά είναι όλα όσα γίνονται στα παρασκήνια και το πόσο δουλεύει ο καθένας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.