Νετς: Δεν σκοπεύει να εμβολιαστεί ο Κάιρι Ίρβινγκ

Τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να εμβολιάζεται, για να αγωνίζεται και στα εντός έδρας ματς των Μπρούκλιν Νετς, έβαλε ο Κάιρι Ίρβινγκ.

Ο Αμερικανός παίκτης δήλωσε πως παρά τον τραυματισμό του Κέβιν Ντουράντ, δε σκοπεύει να αλλάξει την αρχική του απόφαση και πως προτιμάει να αγωνίζεται μόνο στα εκτός έδρας ματς, όπου αυτό του επιτρέπεται.

Χαρακτηριστικά, ο Ίρβινγκ δήλωσε: “Ο Κέβιν θα γίνει καλά και εμείς ως ομάδα θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε την απουσία του. Όμως αυτό δεν έχει σχέση με τη ζωή μου εκτός του ΝΒΑ. Μένω ριζωμένος στην απόφασή μου. Αυτή είναι! Δεν πρόκειται να αλλάξω επειδή έγινε κάτι στη ζωή μου στο ΝΒΑ. Κάποιοι θεωρούν πως αυτή είναι πιο σημαντική από ό,τι συμβαίνει στον πραγματικό κόσμο. Ο περισσότερος χρόνος της ζωής μου είναι μακριά από το ΝΒΑ. Έχω κάνει μια επιλογή στη ζωή μου. Ζούμε σε έναν πραγματικό κόσμο, είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που έχω να παίζω μπάσκετ, αλλά είμαι σταθερός στις απόψεις μου και ξέρω πως κάποιοι θα συμφωνήσουν και άλλοι θα διαφωνήσουν”.

Στη συνέχεια, ο 29χρονος παίκτης συμπλήρωσε: “Σέβομαι τις αποφάσεις των άλλων και δεν πρόκειται ποτέ να προσπαθήσω να πείσω κάποιον για τη δική μου θέση, αλλά εμμένω σε αυτό που πιστεύω. Και ξέρω πως είναι στο πλευρό μου ο Κέβιν, οι συμπαίκτες μου και οι γιατροί. Οι συνθήκες είναι αυτές τώρα, προσεύχομαι να αλλάξουν τα πράγματα σύντομα, όχι μόνο για μένα, αλλά για ανθρώπους που απολύονται επειδή είναι ανεμβολίαστοι. Είναι λίγο ασέβεια να με ρωτάτε αν θα αλλάξω στάση τώρα, δεν είναι όλα μπάσκετ”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας