Γουέστμπρουκ: Απλά μοναδικός (vid)

Το τεράστιο επίτευγμα του Ρας έχει κάνει ολόκληρο το ΝΒΑ να υποκλιθεί όπως και κάποιους από τους θρύλους του παρελθόντος όπως ο Μάτζικ Τζόνσον

Ήταν αναμενόμενο με την πορεία χωρίς φρένα που είχε τα τελευταία χρόνια ο Ουέστμπρουκ αλλά όσο και να το ξέρεις όταν συμβαίνει και συνειδητοποιείς το μέγεθος του επιτεύγματος τότε σε πιάνει…ζαλάδα.

Ο Ρας έσπασε ένα ασύλληπτο ρεκόρ που κρατούσε για 47 ολόκληρα χρόνια αφού στην αναμέτρηση απέναντι στους Χοκς είχε 28 πόντους, 13 ριμπάουντ και 21(!) φτάνοντας τα 182 triple doubles, αριθμός ρεκόρ όλων των εποχών αφού τα 181 του Όσκαρ Ρόμπερτσον έχουν περάσει στην ιστορία ως δεύτερη πλέον επίδοση.

Όλα αυτά τα χρόνια αν αναλογιστούμε ποιοι παίκτες έχουν περάσει από τα παρκέ του ΝΒΑ και δεν έχουν καταφέρει καν να πλησιάσουν στο ρόκερ που πλέον ανήκει στον παίκτη των Γουϊζαρντς τότε θα καταλάβουμε ακόμα περισσότερα πράγματα για το μέγεθος της συγκεκριμένης επιτυχίας. Άλλωστε ήδη μύθοι του αθλήματος αναγνωρίζουν την αξία αυτής της τεράστιας επιτυχίας και δίνουν συγχαρητήρια στον Ρας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.