Έντυσαν στα κόκκινα τον ΛεΜπρον!

Μεγάλη φαντασία φαίνεται πως έχουν στο εξωτερικό και μόνο ως απόρροια αυτής μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι μετέγραψαν τον ΛεΜπρον Τζέιμς στον Ολυμπιακό!

Μεγάλη φαντασία φαίνεται πως έχουν στο εξωτερικό και μόνο ως απόρροια αυτής μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι μετέγραψαν τον ΛεΜπρον Τζέιμς στον Ολυμπιακό!

Στους καιρούς των ισχνών αγελάδων που ζούμε στην Ελλαδα ξένη ιστοσελίδα αναφέρεται σε παίκτες του ΝΒΑ και τους επόμενους σταθμούς της καριέρας τους λόγω λοκ άουτ και συγκεκριμένα γράφει για τον Τζέιμς ότι του χρόνου θα φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού. Κι όλα αυτά τη στιγμή που ο συγκεκριμένος παίκτης έχει… απλησίαστο κασέ και οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν περικοπές στο μπάτζετ τους. 

Πάντως για να καταλάβετε πως όλα όσα υποστηρίζουν δεν έχουν λογική, στο κείμενο αναφέρεται ότι ο Κόμπε Μπράιαντ θα αγωνιστεί τη νέα χρονιά στην AC Milan! Και βέβαια ο Κόμπε δεν άλλαξε άθλημα, καθότι αυτό είναι το όνομα της ποδοσφαιρικής ομάδας του Μιλάνο και πρόκειται για λάθος, ενώ πιθανότατα θα ήθελαν να αναφερθούν στο νέο σταθμό της καριέρας των Φώτση και Μπουρούση, την Αρμάνι Τζινς Μιλάνο.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.