Νορθ Καρολάινα – Φλόριντα Στέιτ 75-68: Έκαναν το 9-0 οι Τάρχιλς (highlights)

Στο μεγάλο ντέρμπι της ACC το πρώτο Νορθ Καρολάινα επικράτησε το δεύτερου Φλόριντα Στέιτ με 75-68 και έκανε τις νίκες του εννιά σε ισάριθμα παιχνίδια στην περιφέρεια. Ο Μπέικοτ μπορεί να μην ήταν σε καλό βράδυ, αλλά ο Αρ Τζέι Ντέιβις με 24 πόντους καθάρισε για τους Τάρχιλς.

Το Νορθ Καρολάινα είχε να μπει με σερί 9-0 στην ACC από το 2001 και πλέον είναι και βάση αποτελεσμάτων ένα από τα μεγάλα φαβορί ακόμα και για την κατάκτηση του φετινού τίτλου στο NCAA. Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ καλά για τους παίκτες του Μπράουν, όμως, ενώ κατάφεραν να ξεφύγουν ακόμα και με διψήφια διαφορά από το 14 και έπειτα η ζώνη των γηπεδούχων άρχισε να τους δημιουργεί θέματα στην επίθεσή τους.

Μέχρι να ολοκληρωθεί το εικοσάλεπτο το Φλόριντα Στέιτ είχε ισορροπήσει το παιχνίδι και είχε καταφέρει να προσπεράσει κλείνοντας τελικά το ημίχρονο με σκορ 41-36 υπέρ του. Στο ξεκίνημα όμως, του δευτέρου μέρους ο Καντό και κυρίως ο Ντέιβις πήραν φωτιά. Έδωσαν πολύτιμες λύσεις στην επίθεση των “γαλλάζιων” ενώ την ίδια στιγμή η άμυνά τους είχε μπει στις εργοστασιακές της ρυθμίσεις. Κακό βράδυ για τον Μπέικοτ που από νωρίς εκνευρίστηκε από την σκληράδα των αντιπάλων του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.