Μπρίντιζι-Βίρτους 74-83: Ολοταχώς για τους τελικούς η Μπολόνια (hls)

Η Βίρτους νίκησε 84-73 στην έδρα της Μπρίντιζι και στον δεύτερο ημιτελικό των ιταλικών play offs και χρειάζεται την τρίτη νίκη της στα δυο επόμενα παιχνίδια που θα δώσει στην έδρα της για να προκριθεί.

Η Βίρτους «γκρέμισε» το πλεονέλτημα έδρας της Μπρίντιζι, νικώντας και στον δεύτερο ημιτελικό των ιταλικών play offs την ομάδα του Φραντζέσκο Βιτούτσι με 83-74 και πλέον χρειάζεται μια ακόμη νίκη στα δυο επόμενα παιχνίδια που θα δώσει στην Μπολόνια για να προκριθεί στους τελικούς. Η εμπειρία του Μίλος Τεόντοσιτς και του Μάρκο Μπελινέλι, ήταν το χαρακτηριστικό πλεονέκτημα που έκανε την διαφορά για την ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς. Απέναντι στην Μπρίντιζι που είχε την θέληση, αλλά όχι και την απαραίτητη δυνατότητα, οι φιλοξενούμενοι είχαν έτοιμες απαντήσεις και ψυχραιμία να δαιτηρήσουν το προβάδισμα τους, στις τρείς απόπειρες της Μπρίντιζι να το μειώσει και να επιστρέψει με αξιώσεις στην διεκδίκηση της νίκης.

Ο Ντ’ Αντζελο Χάρισον ήταν ο «καταλύτης» στο παιχνίδι της Μπρίντιζι στο πρώτο ημίχρονο (38-39), αλλά τα 3 φάουλ που έκανε, τον καθήλωσαν στον πάγκο για την τρίτη περίοδο και όταν επεστρεψε στο παιχνίδι, ήαν εκτός ρυθμού και έδειξε κουρασμένος, αστοχώντας ακόμα και σε λει απ… ρουτίνας, χωρίς να μαρκάρεται.

Μπορεί οι Πέρκινς και Ουίλις να προσπάθησαν φιλότιμα στην παραγωγή του σκορ, αλλά η Μπολόνια είχε 4 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και «κρυφό χαρτί», τον Τζιαμπάολο Ρίτσι που σημείωσε 15 πόντους. Η Μπολόνια προηγήθηκε 49-60 και το συν 11 ήταν το μεγαλύτερο προβάδισμα της στο 28′, αλλά άρχισε την τέταρτη περίοδο, προηγούμενη μόνο με 4 πόντους. Η Μπρίντιζι δεν κατάφερε να την απειλήσει, πέραν των δυο εύστοχων τρίποντων του Αλεσάντρο Ζανέλι και παρά τα 11 επιθετικά ριμπάουντ που κέρδισαν οι γηπεδούχοι δεν τα «εξαργύρωσαν» σε δεύτερες, εύστοχες επιθέσεις

Τα δεκάλεπτα: 18-19, 38-39, 56-69, 84-83

H στατιστική: http://web.legabasket.it/game/1673053/happy_casa_brindisi-virtus_segafredo_bologna-74:83


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.