Παπανικολάου: «Ευλογία να έχουμε φιλάθλους παντού χωρίς να συμβαίνει τίποτα»!

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος και την υπέροχη εικόνα των φιλάθλων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού να βρίσκονται στο ίδιο γήπεδο μίλησε ο Έλληνας άσος των Ερυθρόλευκων.

Τη δική του ευχή για το καλό του αθλητισμού στην Ελλάδα έδωσε ο Κώστας Παπανικολάου με συνέντευξη που παραχώρησε στον «bwinΣΠΟΡ FM 94,6».

«Το όμορφο αυτό στοιχείο, που θα χαρώ και θα με γεμίσει, είναι να δω μια τέτοια γιορτή, αλλά με οπαδούς παντού και να μη γίνεται το παραμικρό. Αυτό θα είναι ευλογία για τον ελληνικό αθλητισμό, όχι μόνο για το ελληνικό μπάσκετ», σημείωσε χαρακτηριστικά ο πολύπειρος φόργουορντ.

Από εκεί και πέρα, δήλωσε πως η κατάκτηση του πρώτου τροπαίου από το 2016 δίνει αυτοπεποίθηση για τη δύσκολη συνέχεια σε πρωτάθλημα και Εuroleague.

«Δεν το συζητώ πως το θέλαμε πολύ. Είναι ο πρώτος τίτλος της χρονιάς, δεν έχουμε χορτάσει με τίτλους, για να τα λέμε όπως είναι, οπότε σίγουρα το θέλαμε πάρα πολύ, σίγουρα το σκεφτόμασταν πάρα πολύ, σίγουρα ήταν, ίσως, μεγαλύτερη η πίεση που είχαμε, αλλά το σημαντικότερο είναι πως ανταπεξήλθαμε, βρήκαμε τους τρόπους και κατακτήσαμε το τρόπαιο», τόνισε ο Παπανικολάου.

Τέλος, στάθηκε στην ατμόσφαιρα, που επικρατούσε στα «Δύο Αοράκια» και την κοινή παρουσία οπαδών των δύο «αιωνίων».

«Ήταν πάρα πολύ όμορφο, που είδα παιδιά με φανέλες του Παναθηναϊκού να κάθονται πίσω από τον πάγκο μας και να μη συμβαίνει τίποτα. Ήταν πολύ καλά μοιρασμένος ο κόσμος. Το όμορφο αυτό στοιχείο, που θα χαρώ και θα με γεμίσει, είναι να δω μια τέτοια γιορτή, αλλά με οπαδούς παντού και να μη γίνεται το παραμικρό. Αυτό θα είναι ευλογία για τον ελληνικό αθλητισμό, όχι μόνο για το ελληνικό μπάσκετ»!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.