Η γλυκόπικρη στιγμή του Ντατόμε (video)

Σε μια γλυκόπικρη στιγμή για τους φίλους του ιταλικού μπάσκετ, ο Λουίτζι Ντατόμε αποχαιρέτησε τη λαμπρή διεθνή καριέρα του σε μια συγκλονιστική σκηνή.

Ο διεθνής φόργουορντ, ολοκλήρωσε το μπασκετικό του ταξίδι του με την εθνική ομάδα σε ένα παιχνίδι του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στις καρδιές των φιλάθλων.

Μόλις 3 λεπτά και 26 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος του αγώνα κόντρα στη Σλοβενία, ο Ιταλός εγκατέλειψε για τελευταία φορά το γήπεδο, σηματοδοτώντας το τέλος μιας εποχής. Ο αγώνας διακόπηκε για λίγο, προκειμένου ο Ντατόμε να δεχτεί το θερμό χειροκρότημα και τις επευφημίες του κοινού.

Η αποχώρηση του Ντατόμε σηματοδοτεί την ολοκλήρωση ενός απίστευτου μπασκετικού ταξιδιού που τον είδε να εκπροσωπεί την Ιταλία με ακλόνητο πάθος και ικανότητα, ενώ σε συλλογικό επίπεδο εκτός από την παρουσία του στα γήπεδα του NBA, κατέκτησε μία φορά την Euroleague. Επίσης, στέφθηκε τρεις φορές πρωταθλητής Ιταλίας και άλλες τόσες φορές στην Τουρκία, με την τροπαιοθήκη του να γεμίζει ακόμα με πέντε Κύπελλα (2 Ιταλίας και 3 Τουρκίας).

Καθώς αποχωρούσε από το γήπεδο, τα συναισθήματα ήταν έντονα τόσο στους φιλάθλους όσο και στους συμπαίκτες του, οι οποίοι ήθελαν να του δώσουν τον αποχαιρετισμό που πραγματικά του άξιζε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.