Φερνάντεζ: «Aυτός ο Καναδάς είναι αμείλικτος»

Ο Ισπανός τεχνικός εγκωμίασε το αμυντικό παιχνίδι του Μπρούκς, αλλά τόνισε ότι δεν έπρεπε να αποβληθεί.

Ο Ισπανός προπονητής των Καναδών, Ρούντι Φερνάντεθ μίλησε αυστηρά για τη συμπεριφορά του Ντίλον Μπρουκς, ενώ κράτησε χαμηλούς τόνους σχετικά με την ιστορική ευκαιρία που έχει η χώρα του για διάκριση.

Oι δηλώσεις του Ζόρντι Φερνάντεθ:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, είναι η καλύτερη θέση που έχει πάρει ο Καναδάς. Συγχαρητήρια στη χώρα και στο μπάσκετ του Καναδά. Ήταν μία μάχη και εμείς εκτελέσαμε σε υψηλό επίπεδο. Ήταν σημαντικό να τελειώσουμε τις κατοχές μας, πιέσαμε το ρυθμό για 40 λεπτά και όλα πήγαν με το μέρος μας. Όλα τα μπράβο πρέπει να πάνε στους αθλητές μου.

Η Σερβία είναι σπουδαία ομάδα, ο προπονητής τους είναι ένας από τους κορυφαίους, τον παρακολουθώ από παιδί. Όταν ήταν στη Μπαρτσελόνα. Έχουν σπουδαίο πρόγραμμα, έχουν εμπειρία που εμείς δεν έχουμε στο FIBA basketball αλλά την κερδίζουμε μέρα με τη μέρα. Πηγαίνουμε μέρα με την ημέρα, απόψε είμαστε καλύτεροι από χθες και όταν αντιμετωπίσουμε τη Σερβία θα είμαστε καλύτεροι από απόψε.

Ο Μπρουκς πρέπει να βελτιωθεί, τον χρειαζόμαστε στο παρκέ και απόψε αποβλήθηκε. Είναι ο καλύτερος αμυντικός μας, μαζί με τον Λου Ντορτ. Είναι οι κορυφαίοι στο τουρνουά. Ηγήθηκε, έβαλε τα χέρια του στη μπάλα, πίεσε σε όλο το γήπεδο. Είμαι πολύ περήφανος για τον Αρ Τζέι Μπάρετ. Όλοι έχουν μία δουλειά να κάνουν, όλοι έχουν τον ρόλο τους. Απόψε είμαι περήφανος για τον Μπάρετ, για το πόσο επιθετικός ήταν, για το πώς έτρεξε το παρκέ, για τα ριμπάουντ που πήρε. Αυτά βοηθούν την ομάδα να βγαίνει στον αιφνιδιασμό και να παίζει γρήγορα. Θα το ξαναπώ.

Όλοι βλέπουν τους πόντους του Σάι. Όμως ηγήθηκε στα ριμπάουντ, πήρε 10, είχε τέσσερις για ένα λάθος. Κυριάρχησε στη δημιουργία, στο σκοράρισμα, στο ριμπάουντ. Είναι πολύ πιο εντυπωσιακός απ’ όσο νομίζει ο κόσμος. Όλοι έχουν μία δουλειά να κάνουν και απόψε την έκανε σε υψηλό επίπεδο κι ο Μπρουκς. Αυτή η ομάδα είναι αμείλικτη, το έδειξε στη Τζακάρτα, το δείχνει και εδώ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.