Μπρουκς: «Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε»

Ο Καναδάς ετοιμάζεται για το πολύ σπουδαίο παιχνίδι με τη Σλοβενία και ο Ντίλο Μπρουκς τόνισε πως το κίνητρο είναι τεράστιο.

Ο 27χρονος σμολ φόργουορντ των Χιούστον Ρόκετς εξέφρασε την ανυπομονησία του για την αναμέτρηση με τη Σλοβενία και έδειξε την απόλυτη πίστη στις δυνατότητες των συμπαικτών του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το μπάσκετ στα τουρνουά της FIBA: «Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες, σε αναγκάζουν να παίξεις άμυνα, μοιράζουν πολύ καλά την μπάλα. Υπάρχουν αρκετές ομάδες που κάνουν πολλές πολλές πάσες. Είναι μπάσκετ υψηλού επιπέδου».

Για το τι διαφορετικό θα πρέπει να κάνουν με τον Ντόντσιτς σε σχέση με τα ματς του NBA: «Είναι ένας παίκτης που έχει συνηθίσει να παίζει τέτοια παιχνίδια. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό που συνηθίζουμε, να τον πιέσουμε και να τον κουράσουμε και στις τέσσερις περιόδους της αναμέτρησης».

Για τις απαιτήσεις από αυτήν την ομάδα: «Έχουμε ένα γκρουπ από παιδιά που ήταν έτοιμοι να παίξουν στο MundoBasket. Θέλουμε να κάνουμε τη διαφορά, να φτάσουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες για πρώτη φορά από το 2000. Είμαστε στους προημιτελικούς, θέλουμε να κερδίσουμε και θα κάνουμε τα πάντα. Σημαίνει πολλά για εμάς αυτό που κάνουμε. Τα παιδιά που μας βλέπουν θα θέλουν να παίξουν μπάσκετ, να φτάσουν στο σημείο που είμαστε, θα κάνει ακόμα περισσότερους να έχουν κίνητρο να παίξουν για τη χώρα μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.