Λαρεντζάκης: «Στόχος οι Ολυμπιακοί και να μείνουμε ενωμένοι» (video)

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε στην κάμερα του Novasports, κατά την αναχώρηση της Εθνικής μπάσκετ για φιλικά στο Άμπου Ντάμπι.

Αναλυτικά:

Για την κατάσταση της ομάδας: «Είμαστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο, έχουμε καλό κλίμα μεταξύ μας, είμαστε στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας, έχουμε πολύ δυνατά φιλικά για να δούμε τις δυνατότητές μας. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, θα παλέψουμε και όπου φτάσουμε».

Για τον στόχο: «Να είμαστε ένα σύνολο που θα παλεύει σε κάθε ματς. Ξεκινάμε από την καλή άμυνα με ενέργεια, γιατί μπροστά δεν έχουμε το μεγάλο ταλέντο επιθετικά, αλλά ομαδικά μπορούμε να καταφέρουμε κάτι πολύ καλό. Στόχος είναι η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και να μείνουμε ενωμένοι, να παλεύουμε στο 100% για να πετύχουμε ό, τι μπορούμε».

Για την απουσία του Γ. Αντετοκούνμπο: «Δε θα έρθει, το ξέρουμε η κουβέντα τελειώνει εδώ. Επειδή έχουμε προσωπική σχέση, ήθελε να είναι εδώ, δυστυχώς τους τραυματισμούς δεν μπορείς να τους αποφύγεις. Αν ήταν έστω στο 70-80% θα ερχόταν, θα θέλαμε κι εμείς να τον έχουνε. Περαστικά, να γυρίσει στο επίπεδο που ήταν, πάμε να παίξουμε και για τους απόντες».

Για το ματς με τις ΗΠΑ: «Έχω ξαναπαίξει το 2019, δεν είναι όνειρο, είναι όμως ένα κίνητρο, γιατί παίζουν στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, όμως πας εκεί να τα δώσεις ολα κι ό, τι είναι να γίνει θα γίνει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.