Aταμάν: «Αποκλειστήκαμε από τις μ@λ@κίες της FIBA»

O αποκλεισμός της Εθνικής Τουρκίας ανάγκασε τον Αταμάν να στραφεί κατά του συστήματος διεξαγωγής των προκριματικών της FIBA.

Η FIBA και το σύστημα διεξαγωγής των προκριματικών με τους αγώνες των “παραθύρων” για την τελική φάση των Ευρωμπάσκετ και των Παγκοσμίων, ευθύνονται- σύμφωνα με την άποψη του Έργκιν Αταμάν για τον αποκλεισμό της Εθνικής Τουρκίας από το Μουντομπάσκετ 2023.

Μετά τον αποκλεισμό ο προπονητής της Εθνικής Τουρκίας και της Αναντολού Εφές, μίλησε απρεπώς για την FIBA, τονίζοντας στο “TRT Spor” 

«Νομίζω πως όλα αυτά δεν είναι τίποτα άλλο παρά μ@λ@κίες της FIBA. Σε αυτά τα προκριματικά δεν μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε τους NBAers μας, με εξαίρεση δύο ματς που δώσαμε το καλοκαίρι. Επίσης, δεν μπορούσαμε να έχουμε στη διάθεσή μας πολλούς παίκτες της Euroleague. Το αποτέλεσμα αυτών είναι η μη συμμετοχή της Τουρκίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, λόγω των μ@λ@κιών της FIBA με τα “παράθυρα”. 

Δεν προκριθήκαμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο και αυτή η κατάσταση είναι ντροπιαστική για τη FIBA, που έβαλε αγώνες μέσα στη σεζόν. Αγώνες στους οποίους δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τους σταρ μας από το NBA και την Euroleague. Όπως και να ‘χει, θα συνεχίσουμε να “παλεύουμε” στο προολυμπιακό τουρνουά το επόμενο καλοκαίρι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.