Ιτούδης: «Όσοι είναι εδώ θα δώσουν μάχη» (vid)

Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε στην κάμερα του Novasports λίγο πριν από το ματς με το Βέλγιο.

Αναλυτικά:

Για το ρόστερ: «Δυστυχώς θεωρούσαμε όλοι ότι θα είχαμε την καλύτερη σύνθεση αλλά για διαφορετικούς λόγους δεν έχουμε αυτή τη δυνατότητα. Όσοι είμαστε εδώ θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Για το Βέλγιο: «Έχουν το ίδιο ρόστερ, προπονητή και φιλοσοφία, το ίδιο σύστημα εδώ και αρκετά χρόνια. Γνωρίζω τον προπονητή χρόνια απο΄την Κροατία. Δεν είναι ίδιο με το παιχνίδι της Αθήνας, γιατί εμείς έχουμε διαφορετική ομάδα. Οι ομάδες αλλάζουν ανά ημέρα. Δυστυχώς δεν υπάρχει ομοιογένεια αλλά θα κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε. Το καλοκαίρι στο Eurobasket είπα συγχατητήρια στις ομάδες και ευχαρίστησα ους παίκτες που έκαναν θυσία το καλοκαίρι. Είναι θέληση του καθενός και τιμή για την ομοσπονδία και τη χώρα να είναι στην Εθνική. Για μας πρέπει ο καθένας να θέλει να είναι εδώ, κανείς δεν έρχεται με απειλές στην Εθνική, είναι πάνω απ’ όλους. Υπάρχουν όμως και παίκτες που θέλουν, αλλά λόγω κόπωσης, τραυματισμών δε θέλουν να συμμετέχουν. Οι περισσότεροι θέλουν και το θέμα είναι να μπορούν, έχουν υποχρεώσεις με τις ομάδες, αλλά πρέπει να θέλεις να είσαι στην Εθνική».

Για την υπεροπλία ψηλών του Βελγίου: «Θα προσπαθήσουμε να το αντιμετωπίσουμε με αυτό που έχουμε, με καλύτερη περιφερειακή άμυνα. Αυτά είναι τα δεδομένα, δεν είναι ηττοπαθές αυτό που λέω, ούτε θέλω να προδιαγράψω κάτι. Θα δώσουμε μεγάλη μάχη όσοι είμαστε εδώ, αλλά δεν έχουμε το κορμί για να αντιμετωπίσουμε τον Μπακό. Ξέρουμε όμως ότι ζει από την τροδοφοσία των γκαρντ, θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε τα πράγματα, προσαρμόζοντας την άμυνά μας. Οι 12 που είναι εδώ και οι άλλοι 5 που δεν συνέχισαν αλλά είναι στην Κρήτη έχουν θέληση να είναι εδώ, οπότε αυτοί θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Ξέρουμε δυνατότητες και αδυναμίες, όταν έχεις να κάνεις με συνεχόμενα mismatch πρέπει να βρεις λύσεις. Έχουμε εμπειρια να προσπαθήσουμε να λύσουμε καταστάσεις και να τους προβληματίσουμε κι εμείς, ελπίζουμε να έχουμε τη δυνατότητα να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, περιμένουμε όμως πολύ δύσκολο παιχνίδι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.