Εθνική: Έτοιμη για τη μάχη της πρόκρισης (vid)

Αποστολή στο Μονς: Χρήστος Καούρης, Δημήτρης Καρύδας
Η Εθνική ομάδα μπάσκετ προπονήθηκε πριν από λίγο στην Mons Arena και είναι έτοιμη για το κομβικό παιχνίδι με το Βέλγιο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Με τέσσερα νέα πρόσωπα (Παπανικολάου, Λαρεντζάκης, Μποχωρίδης, Π. Καλαϊτζάκης) θα παραταχθεί η Ελλάδα στο αποψινό παιχνίδι κόντρα στο Βέλγιο (21:30, NSPrime) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να κάνει σημαντικό βήμα πρόκρισης στην τελική φάση, είτε για να κλειδώσει από απόψε την πρόκριση σε περίπτωση που η Σερβία επικρατήσει της Τουρκίας στο παιχνίδι που ξεκινά μισή ώρα νωρίτερα.

Ο Δημήτρης Ιτούδης δεν είχε διάθεση για μεμψιμοιρίες σε ό,τι αφορά την προβληματική, από όπου και να το δει κανείς, κατάσταση που επικρατεί στη στελέχωση όλων σχεδόν των ομάδων που συμμετέχουν στα «παράθυρα». Αναγνώρισε το πρόβλημα της μη ύπαρξης ενός παίκτη που μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τον Ίσμαελ Μπάκο, σέντερ του Βελγίου, όπως και την διάθεση των 12 παικτών που βρίσκονται στην μικρή βέλγικη κωμόπολη να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι αναφορές του Λευτέρη Μποχωρίδη, ο οποίος δήλωσε διατεθειμένος να παίξει σε οποιαδήποτε θέση του ζητηθεί για να φέρει η ομάδα σε πέρας το στόχο της. Την αποστολή της ομάδας συνοδεύει και ο πρόεδρος της Ε.Ο.Κ., Βαγγέλης Λιόλιος, ενώ στις εξέδρες της Mons Arena αναμένεται να βρεθούν η Μαρία Σάκκαρης και Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Σε σχέση  με την ήττα με κάτω τα χέρια από την Τουρκία την Παρασκευή, το Βέλγιο ενισχύεται με τον Ρετάν Ομπασοχάν, γκαρντ της Βιλερμπάν. Για τα «λιοντάρια», όπως είναι το παρατσούκλι τους, το αποψινό παιχνίδι συνιστά την τελευταία ευκαιρία για πρόκριση για 4η φορά στην ιστορία της ομάδας στην τελική φάση ενός παγκοσμίου Κυπέλλου. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.