Kροατία-Ουκρανία 90-85: Αμφότερες ικανοποιημένες για την αποφυγή της Σερβίας στους «16» (hls)

Στην δεύτερη θέση οι Ουκρανοί, πίσω από την Ελλάδα, η Κροατία στην 3η θέση και οι Ιταλοί στην τέταρτη, έχοντας επόμενο αντίπαλο την Σερβία στην φάση των «16».

Η Κροατία έκανε…μισή δουλειά στο παιχνίδι με την Ουκρανία, καθώς νίκησε 90-85, αλλά δεν κατάφερε να είχε διαφορά άνω των 7 πόντων στο τελικό σκορ και κατετάγη στην 3η θέση του Γ’ ομίλου του ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2022, στο Μιλάνο, όπου μετέχει η Ελλάδα και έχει κατακτήσει την πρώτη θέση, πριν παίξει τον πέμπτο και τελευταίο αγώνα της με την Εσθονία (18.00).

Αμφότερες οι ομάδες ήταν ικανοποιημένες, καθώς απέφυγαν την τέταρτη θέση του ομίλου και την διασταύρωση με την Σερβία στο πρώτο νοκ άουτ παιχνίδι της φάσης των “16” στο Βερολίνο. Η οικοδέσποινα του ομίλου, η Ιταλία θα παίξει με τους Σέρβους.

Ακόμα και αν οι Ιταλοί νικήσουν τους Βρετανούς σήμερα (22.00) στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου, υα προκύψει τριπλή ισοβαθμία Κροατίας, Ουκρανίας και Ιταλίας με ρεκόρ 3 νίκες και 2 ήττες. Οι Κροάτες χρειαζόντουσαν την νίκη για να μην έχουν 0-2 απέναντι σε Ιταλία και Κροατία, αλλά δεν τους ενδιέφερε η δεύτερη θέση, παρά μόνο η αποφυγή της 4ης θέσης, λόγω της…Σερβίας που είναι μαζί με την Ελλάδα, οι μοναδικές αήττητες ομάδες στην πρώτη φάση των ομίλων.

Στα 24” ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς (27π.) αστόχησε σε μια βολή και… άφησε την διαφορά στους 5 πόμτους, ενώ στην τελευταία επίθεση της Ουκρανίας, η άμυνα των Κροατών δεν είχε ένταση και αυτοσυγκέντρωση.

Δεκάλεπτα: 21-21, 45-42, 67-67, 85-80

H στατιστική του αγώνα εδώ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.