Iσπανία – Βουλγαρία 114-87: Ισπανικό πάρτι, στους 26 ο Βεζένκοφ (hls)

Η ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο πήρε μια άνετη νίκη και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Eurobasket.

Στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία του Eurobasket η Ισπανία για το πρώτο γκρούπ αντιμετώπισε την Βουλγαρία με την “φούρια ρόχα” να επικρατεί με σκορ 114 – 87 και να ξεκινάει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στην διοργάνωση.

Η ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο παρουσιάστηκε πιο έτοιμη στην πρεμιέρα με αποτέλεσμα να φτάσει σε μια άνετη νίκη. Από την αρχή του ματς η Ισπανία μπήκε δυνατά, γρήγορα επέβαλε τον δικό της ρυθμό με αποτέλεσμα να χτίσει μια διαφορά που σύντομα έγινε και διψήφια.

Πολυφωνία στο επιθετικό κομμάτι, συγκέντρωση στην άμυνα και στο μαρκάρισμα του Σάσα Βεζένκοβ -ο οποίος παρολά αυτά προσπάθησε πάρα πολύ- ήταν τα “κλειδιά” ώστε να φτάσει η Ισπανία στο να ελένξει το παιχνίδι από νωρίς κκαι στην συνέχεια να διαχειριστεί την διαφορά που είχε δημιουργήσει μέχρι και το φινάλε του αγώνα. Τα πολλά λάθη και η κακή αμυντική λειτουργία δεν επέτρεψαν στους τυπικά φιλοξενούμενους να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω στο συγκεκριμένο ματς.

Κορυφαίος για τους νικητές ο Μπράουν με 17 πόντους ενώ ο Ουίλι Έρνανγκομεθ συμπλήρωσε άλλους 16, στην αντίπερα όχθη ο Βεζένκοβ σημείωσε 26 πόντους και ο Ιβάνοφ 16.

Επόμενη υποχρέωση για τις δυο ομάδες είναι το Σάββατο (3/9) με την Ισπανία να αντιμετωπίζει την Γεωργία και την Βουλγαρία την Τουρκία. Τέσσερις ομάδες προκρίνονται από κάθε όμιλο στην πρώτη φάση.

Τα δεκάλεπτα: 28-17, 29-18, 32-31, 25-21.

Δείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.