Προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια για την Εθνική γυναικών ενόψει «παραθύρου» τον Νοέμβριο

Οι 15 διεθνείς συγκεντρώθηκαν στο ΟΑΚΑ και τέθηκαν στην διάθεση του Πέτρου Πρέκα.

Την πρώτη της συγκέντρωση πραγματοποίησε η Εθνική ομάδα γυναικών ενόψει φιλικών αγώνων που έχουν προγραμματιστεί και ενώ η επόμενη επίσημη υποχρέωση της, είναι τον επόμενο Νοέμβριο με το δεύτερο “παράθυρο” των προκριματικών του Eurobasket.

Οι διεθνείς προπονήθηκαν στο βοηθητικό του ΟΑΚΑ και αφού νωρίτερα πέρασαν από τα απαραίτητα εργομετρικά.

Ο Πέτρος Πρέκας είχε στην διάθεσή του, τις Πηνελόπη Παυλοπούλου (Γκντίνια/Πολωνία), Ρένια ΚαρλάφτηΑντιγόνη Χαιριστανίδου (ΠΑΟΚ), Ασπασία Καλαμπάκου (ΠΑΣ Γιάννινα), Ελεάννα Χριστινάκη (Αράσκι/Ισπανία), Άννα Νίκη ΣταμολάμπρουΔιονυσία ΑλεξανδρήΙωάννα ΔίελαΕβίνα Σταμάτη, (Ολυμπιακός), Κατερίνα Σωτηρίου (Παναθηναϊκός), Άρτεμις ΣπανούΜαριέλλα Φασούλα (Αβενίδα/Ισπανία), Βασιλική ΛούκαΑγγελική ΒιντσιλαίουΈλενα Μποσγανά (Στάνφορντ/NCAA).

Η αποστολή αναχωρήσει για την Πάτρα, όπου θα πραγματοποιηθεί μια μίνι προετοιμασία ενόψει των φιλικών που έχουν προγραμματιστεί. Τη διοίκηση της ΕΟΚ στην πρώτη συγκέντρωση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος εκπροσώπησε το μέλος του ΔΣ και εκ των υπευθύνων του μπάσκετ γυναικών Άννυ Κωνσταντινίδου.

Μιλώντας για την έναρξη της προετοιμασίας, ο ομοσπονδιακός τεχνικός δήλωσε: «Τον Νοέμβριο κάναμε μια καλή προσπάθεια και τώρα ήρθε η ώρα να χτίσουμε αγωνιστική και εξωαγωνιστική φιλοσοφία στην Εθνική Γυναικών. Προσπαθούμε να βάλουμε νέα πρόσωπα, στο μέλλον θα δοκιμάσουμε και άλλες παίκτριες και σιγά σιγά θα φτιάξουμε αυτό που πρέπει να χτίσουμε. Έχουμε μπροστά μας δυνατά φιλικά και στην Αθήνα και στην Σλοβενία και από αυτά θα μπορέσουμε να βγάλουμε κάποια χρήσιμα συμπεράσματα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.