Εθνική μπάσκετ: Αποκλείστηκε η Βιντσιλαίου

Δεν θα συνεχίσει στην προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών η Αγγελική Βιντσιλαίου.

Δεν θα συνεχίσει στην προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών η Αγγελική Βιντσιλαίου. Η 23χρονη αθλήτρια υποφέρει από σπασμούς στην μέση, οι εξετάσεις που υποβλήθηκε έδειξαν ότι θα πρέπει να μείνει κάποιο διάστημα εκτός δράσης πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα μπορέσει να ακολουθήσει τις υποχρεώσεις της ομάδας.

Το Ευρωμπάσκετ θα διεξαχθεί το διάστημα 17 έως 27 Ιουνίου σε Γαλλία και Ισπανία. Η εθνική γυναικών έχει κληρωθεί στη Βαλένθια, στον Β’ Όμιλο, και θα αντιμετωπίσει κατά σειρά το Μαυροβούνιο (17/6), τη Σερβία (18/6) και την Ιταλία (20/6).
 
Η προετοιμασία της εθνικής γυναικών ξεκίνησε στις 17 Μαϊου, χωρίς τη συμμετοχή των διεθνών που αγωνίζονται σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, οι οποίες θα ενσωματωθούν άμεσα, καθώς ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις τους στους τελικούς της Α1 γυναικών. Οι παίκτριες του Βασίλη Μασλαρινού θα δώσουν οκτώ φιλικές αναμετρήσεις προετοιμασίας, αρχικά με την Ουγγαρία στην Αθήνα (σ.σ. τρία φιλικά) στο διάστημαη 27-29/5. Στη συνέχεια, η εθνική θα ταξιδέψει στο Σπλιτ, όπου θα λάβει μέρος σε διεθνές τουρνουά με τη συμμετοχή των Κροατία (6/6) και Σλοβακία (5/6). Η αποστολή θα επιστρέψει στην Αθήνα, από όπου θα αναχωρήσει με προορισμό το Βέλγιο. Εκεί, θα δώσει τρία φιλικά με την εθνική Βελγίου στο διάστημα 10-13/6 και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Ισπανία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.