Κέσελ: “Πάμε για τη νίκη”

Τη νίκη που θα δώσει στον Ολυμπιακό και πάλι το προβάδισμα για την πρόκριση στο φάιναλ φορ, θέλουν οι "ερυθρόλευκοι" την Τρίτη απέναντι στη Σιένα, όπως τόνισε ο Μάρκο Κέσελ.

Τη νίκη που θα δώσει στον Ολυμπιακό και πάλι το προβάδισμα για την πρόκριση στο φάιναλ φορ, θέλουν οι “ερυθρόλευκοι” την Τρίτη απέναντι στη Σιένα, όπως τόνισε ο Μάρκο Κέσελ.

“Πάμε στην Ιταλία για δύο εντελώς διαφορετικά παιχνίδια σε σχέση με αυτά που παίξαμε στην έδρα μας. Στο πρώτο ματς παίξαμε φανταστικά σε άμυνα και επίθεση. Ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι, στο δεύτερο, όμως, δεν παίξαμε καλή άμυνα, η Σιένα ήταν βελτιωμένη και κέρδισε το ματς. Θα πάμε για να κερδίσουμε στο τρίτο ματς και να πάρουμε το πάνω χέρι ξανά. Τώρα θα πρέπει να πάμε εκεί και να πάρουμε τουλάχιστον μια νίκη. Και αυτό θα το καταφέρουμε εάν παίξουμε καλή ομαδική άμυνα. Αυτό είναι το δυνατό μας στοιχείο. Η Σιένα είναι μια ομάδα έμπειρη, με καλούς παίκτες και θα προσπαθήσει να μας δυσκολέψει με τη βοήθεια του κοινού της. Εμείς δεν θα πρέπει να επηρεαστούμε. Είμαι απόλυτα έτοιμος. Κάνω προπονήσεις κανονικά εδώ και μέρες και θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα του να πάρει τις νίκες που θέλει”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.