Bασιλειάδης: «Ο Παναθηναϊκός το φαβορί»

Φαβορί χαρακτήρισε ο Κώστας Βασιλειάδης τον Παναθηναϊκό στην αναμέτρηση της Παρασκευής με την Έφες Αναντολού για την τρίτη αγωνιστική του Top 16 της Euroleague.

Φαβορί χαρακτήρισε ο Κώστας Βασιλειάδης τον Παναθηναϊκό στην αναμέτρηση της Παρασκευής με την Έφες Αναντολού για την τρίτη αγωνιστική του Top 16 της Euroleague.

Ο Έλληνας άσος της τουρκικής ομάδας, με δηλώσεις του στην εφημερίδα SportDay αναφέρθηκε στο αυριανό παιχνίδι του ΟΑΚΑ τονίζοντας πως οι «πράσινοι» έχουν τον πρώτο λόγο με τη βοήθεια του κόσμου τους.

«Ο Παναθηναϊκός το τελευταίο διάστημα έχει βρει τον απαιτούμενο ρυθμό και γενικότερα είναι σε ανοδική πορεία. Δείχνει αρκετά φρέσκος ενώ διαθέτει ενέργεια. Ειδικά στο γήπεδό του είναι με την βοήθεια των φίλων του παίρνει έξτρα ώθηση.

Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί του αγώνα, αλλά και εμείς δεν θα παίξουμε με κατεβασμένα τα χέρια. Σε καμία περίπτωση. Η αλήθεια είναι ότι η ήττα από τη Μάλαγα εντός έδρας μας πρόσθεσε πίεση και πρέπει να αναπληρώσουμε το χαμένο έδαφος. Ελπίζω και εύχομαι να κάνουμε την αρχή κόντρα στον Παναθηναϊκό ή έστω να δείξουμε ένα καλύτερο πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο, διότι θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό στην Ευρωλίγκα».

Όσον αφορά τη δική του ομάδα, ο Βασιλειάδης τόνισε: «Είχαμε τραυματισμούς και προσπαθούμε να βρούμε τον ρυθμό μας έχοντας και τον κόουτς Αγγέλου που θέλει να περάσει τη δική του φιλοσοφία».

Μιλώντας για το δυνατό σημείο του Παναθηναϊκού, ο Έλληνας γκαρντ αναφέρθηκε στην «πράσινη» άμυνα:

«Η άμυνα που διαθέτει ο Παναθηναϊκός είναι εξαιρετική ενώ πιέζει ψηλά τα γκαρντ με παίκτες όπως ο Γκιστ με τον Λάσμε να είναι ο κυρίαρχος της φροντ λάιν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.