Ίβκοβιτς: “Να φύγουμε νικητές”

Με στόχο τη νίκη και αρκετές απουσίες αναχώρησε για την Ισπανία η αποστολή του Ολυμπιακού...

Με μοναδικό στόχο τη νίκη και αρκετές απουσίες αναχώρησε για την Ισπανία η αποστολή του Ολυμπιακού, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Βαλένθια για την 4η αγωνιστική της φάσης των «16» στην Ευρωλίγκα. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς χαρακτήρισε κρίσιμο τον αγώνα με την ισπανική ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στα προβλήματα απουσιών, με πιο πρόσφατο αυτό που ενέσκηψε με τον Γιοτάμ Χαλπερίν, ο οποίος τραυματίστηκε στην πρωινή προπόνηση. Οι Ισπανοί αρνήθηκαν να παραχωρήσουν το γήπεδο για προπόνηση στον Ολυμπιακό την ώρα που ζήτησαν οι «ερυθρόλευκοι» και αντιπρότειναν ως ώρα έναρξης της προπόνησης της ελληνικής ομάδας τις 23:00 απόψε. Αυτό ενόχλησε τον Ίβκοβιτς, ο οποίος προτίμησε να προπονηθεί στο ΣΕΦ η ομάδα ξανά σήμερα και να αναχωρήσει αργότερα η αποστολή για την Ισπανία, όπως και έγινε.

«Αυτά τα ματς είναι πάντα κρίσιμα και ειδικά μετά την ήττα από την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, που… ίσως να μας έκανε και καλό» είπε αρχικά ο Ίβκοβιτς και συνέχισε: «Δείξαμε, ειδικά μετά από εκείνο το ματς, ότι είμαστε καλή ομάδα. Θα αντιμετωπίσουμε έναν καλό αντίπαλο, που είναι σε καλή κατάσταση και έχει δυνατή έδρα. Εμείς, ωστόσο, θα προσπαθήσουμε για τη νίκη». Τί θα πρέπει να προσέξουν οι παίκτες του στην Ιβηρική Χερσόνησο; «Στο ΣΕΦ, η Βαλένθια ήταν μέσα στο παιχνίδι για περισσότερα από 30 λεπτά. Στην Αθήνα η φροντ λάιν μας ήταν πολύ καλή, με πολύ υψηλά ποσοστά. Αυτό πρέπει να κάνουμε και τώρα και πρέπει να τρέξουμε» έδωσε το σύνθημα ο προπονητής των «ερυθρόλευκων». Στο τέλος, ο Σέρβος τεχνικός, ο οποίος από τη Δευτέρα είναι απόλυτα αφοσιωμένος στον Ολυμπιακό, μετά την παραίτησή του από τη θέση του Ομοσπονδιακού της Εθνικής Σερβίας, μίλησε για τα προβλήματα τραυματισμών: «Είχαμε και κάποιους τραυματισμούς. Στην αρχή με τον Βασιλόπουλο, σήμερα χτύπησε και ο Χαλπερίν και περιμένω από τους πιο έμπειρους να βοηθήσουν. Γι’ αυτό θα βάλουμε τον Παπαλουκά».

Από την πλευρά του, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης δήλωσε: «Πολύ σημαντική θα είναι η άμυνα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Είμαστε έτοιμοι και δεν πάμε για να κρατήσουμε απλά την διαφορά. Πάμε για νίκη. Έχουμε απουσίες που μας χαλάνε το ρυθμό, αλλά τουλάχιστον μακάρι να είμαστε υγιείς στα κρίσιμα παιχνίδια που έπονται». Ο πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού μίλησε για την ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος της Βαλένθια: «Έχω παίξει σε αυτό το γήπεδο και ξέρω ότι θα είναι γεμάτο. Είναι δύσκολο ματς, αλλά με άμυνα και συγκέντρωση θα πάμε καλά». Στο τέλος, όταν ρωτήθηκε για το πόσο εφικτό είναι να τερματίσει στην πρώτη θέση του 8ου ομίλου ο Ολυμπιακός, ο Μαυροκεφαλίδης απάντησε: «Τώρα κοιτάμε το παιχνίδι αυτό. Η πρώτη θέση είναι πολύ μακριά, νομίζω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.