Σαβάνοβιτς: «Τελικός με Ολυμπιακό»

Στην κρισιμότητα της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο Ντουσκο Σαβάνοβιτς.

Στην κρισιμότητα της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο Ντουσκο Σαβάνοβιτς. Ο Σέρβος παίκτης των «νυχτερίδων» τόνισε πως η νίκη είναι «μονόδρομος» για την ισπανική ομάδα, ενώ συμπλήρωσε πως η ομάδα του θέλει να ξεχάσει την ήττα στο ημιτελικό του ισπανικού κυπέλλου από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αρχικά, ο Σαβάνοβιτς δήλωσε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Θέλουμε τη νίκη, αλλά δεν μας έχει γίνει έμμονη. Δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να παίξουμε με πίεση, γιατί έτσι δεν θα καταφέρουμε τίποτα. Θα πρέπει να είμαστε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, γιατί κανείς δεν περίμενε από μας έστω και να βρεθούμε στο Top 16. Στόχος είναι να δώσουμε το 100% και να παλέψουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για τη νίκη».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Είμαστε απογοητευμένοι, γιατί θεωρούσαμε το Κύπελλο μία ευκαιρία να κατακτήσουμε έναν τίτλο. Έτσι όμως είναι το μπάσκετ και θέλουμε να ξεχάσουμε ό,τι έγινε το ταχύτερο δυνατό, προκειμένου να ετοιμαστούμε για τα επόμενα ματς. Κάποιες φορές είναι δύσκολο να αλλάξεις το τσιπ στον εγκέφαλό σου, αλλά είμαστε επαγγελματίες και δεν μπορούμε να κλαίμε. Παίζουμε κάθε 3-4 μέρες και δεν υπάρχει χρόνος για τέτοιες ανοησίες».

Τέλος, ο Σέρβος παίκτης υπογράμμισε: «Είναι φυσιολογικό να υπάρχει κόπωση με τόσα παιχνίδια συνεχόμενα, αλλά και τόσα ταξίδια. Όμως αυτό είναι κάτι που δεν κάνουμε μόνο εμείς, αλλά όλες οι ομάδες σε αυτό το επίπεδο. Υπάρχουν άλλα μεγαλύτερα προβλήματα, όπως η έλλειψη αυτοπεποίθησης που έχουμε κάποιες φορές. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες, αλλά στο τέλος κάποιες φορές μας λείπει η σιγουριά. Περνάμε μία κακή περίοδο, αλλά δεν είμαστε κακή ομάδα. Θέλουμε να περάσουμε αυτή την κρίση και να κάνουμε δύο βήματα μπροστά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.