Φερνάντεθ: «Πιο έμπειρος ο Ολυμπιακός»

Στην εμπειρία που διαθέτει ο Ολυμπιακός από προηγούμενα Final Four στάθηκε ο Ρούντι Φερνάντεθ ενόψει του τελικού με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Στην εμπειρία που διαθέτει ο Ολυμπιακός από προηγούμενα Final Four στάθηκε ο Ρούντι Φερνάντεθ ενόψει του τελικού με την Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ισπανός σούπερ σταρ της «βασίλισσας» χαρακτήρισε δύσκολο αντίπαλο τους πρωταθλητές Ευρώπης, ενώ αναφέρθηκε και στην επιβλητική εμφάνιση των «ερυθρόλευκων» επί της ΤΣΣΚΑ στον ημιτελικό.

«Ο τρόπος που έπαιξε ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, δείχνει ότι οι παίκτες του γνωρίζουν ο ένας τον άλλον πολύ καλά. Είναι ένα σύνολο ανθρώπων που παίζει ως ομάδα, που ξέρουν ο ένας τον άλλον. Συνέτριψαν την ΤΣΣΚΑ δείχνοντας ότι είναι σπουδαία ομάδα, με εμπειρία σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός είναι για εμάς πιο σκληρός αντίπαλος από την ΤΣΣΚΑ σε αυτόν τον τελικό. Ξέρει πώς να παίζει σε έναν τελικό Euroleague. Ξέρουν ότι δεν έχουν τίποτα να χάσουν και αυτό τους επιτρέπει να παίξουν όπως έπαιξαν εχθές. Αν έπρεπε να επιλέξω, θα έλεγα ότι ο Ολυμπιακός είναι πιο έμπειρος από εμάς σε τέτοιες καταστάσεις», δήλωσε ο Ρούντι Φερνάντεθ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.