Μίροτιτς: «Να έχουμε διάρκεια»

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει στον τελικό του Final Four τον Ολυμπιακό και όπως δήλωσε ο Νίκολα Μίροτιτς η ομάδα του θα πρέπει να έχει διάρκεια στο παιχνίδι της για 40 λεπτά αν θέλει να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει στον τελικό του Final Four τον Ολυμπιακό και όπως δήλωσε ο Νίκολα Μίροτιτς η ομάδα του θα πρέπει να έχει διάρκεια στο παιχνίδι της για 40 λεπτά αν θέλει να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου. Ο νεαρός φόργουορντ της «βασίλισσας» στάθηκε στην καλή επιθετική λειτουργία της ομάδας του, όμως ξεκαθάρισε πως για να κερδίσουν τον πρωταθλητή Ευρώπης θα πρέπει να αποδώσουν εξίσου καλά και στην άμυνα.

«Δουλέψαμε όλη την χρονιά για να φτάσουμε σε αυτό το παιχνίδι και σκεφτόμαστε μόνο πώς θα νικήσουμε τον Ολυμπιακό. Πρέπει να γνωρίζουμε πως είναι  ο πρωταθλητής Ευρώπης και αν θέλουμε να τον νικήσουμε πρέπει να κάνουμε ένα  ολοκληρωτικό παιχνίδι. Απέναντι  στην Μπαρτσελόνα για παράδειγμα παίξαμε για 20 με 25 λεπτά καλά, αλλά για να πάρουμε τον τίτλο πρέπει να έχουμε διάρκεια για 40 λεπτά. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι πριν από έναν τελικό, υπάρχει αρκετή πίεση ήδη και δεν πρέπει να πιεστούμε περισσότερο. Όταν έρθει η ώρα του αγώνα, πρέπει να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Το κλειδί της επιτυχίας μας είναι πως παίζουμε πολύ καλό  μπάσκετ, ειδικά στην επίθεση, αλλά στους σημαντικούς αγώνες αποδείξαμε πως παίζουμε εξίσου καλή  άμυνα», ήταν τα λόγια του Νίκολα Μίροτιτς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.