Μπιέντοφ: «Δεν είχαμε ενέργεια…» (video)

Στην έλλειψη ενέργειας του Παναθηναϊκού στην τελευταία περίοδο στάθηκε ο Γκόραν Μπιέντοφ σε δηλώσεις του στην κάμερα των καναλιών Novasports μετά την ήττα από τη Λοκομοτίβ Κούμπαν.

Στην έλλειψη ενέργειας του Παναθηναϊκού στην τελευταία περίοδο στάθηκε ο Γκόραν Μπιέντοφ σε δηλώσεις του στην κάμερα των καναλιών Novasports μετά την ήττα από τη Λοκομοτίβ Κούμπαν. 

«Έτσι είναι το μπάσκετ. Εμείς χάσαμε τις ευκαιρίες, η άλλη ομάδα σκόραρε και χάσαμε το παιχνίδι. Εμείς προσπαθήσαμε για 40 λεπτά, όμως στα τελευταία τρία λεπτά χάσαμε κάποιες ευκαιρίες να σκοράρουμε και χάσαμε. Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Έτσι όμως είναι το μπάσκετ», δήλωσε αρχικά ο συνεργάτης του Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Για το αν υπήρχε έλλειψη ενέργειας στα τελευταία λεπτά:
«Μπορεί. Δεν είχαμε ενέργεια στο δεύτερο και στο τέταρτο δεκάλεπτο. Παίζει ρόλο και η κούραση από ένα τόσο μακρινό ταξίδι. Έτσι, όμως είναι η ζωή. Πρέπει να σκεφτούμε το παιχνίδι της Δευτέρας. Έχουμε μπροστά μας ένα μακρινό ταξίδι μέχρι να επιστρέψουμε στην Αθήνα. Έχουμε ένα δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι, αλλά πιστεύω ότι θα βρούμε ενέργεια για να είμαστε έτοιμοι».

Για το αν σήμερα το πρόβλημα ήταν η άμυνα ή η επίθεση: «Κατά την άποψη μου η επίθεση. Δεν σκοράραμε όσο άλλες φορές. Επιπλέον στο δεύτερο δεκάλεπτο δεχτήκαμε 28 πόντους, πράγμα που δείχνει ότι δεν παίξαμε καλά ούτε στην άμυνα».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και το γεγονός ότι είναι λίγες μέρες μετά το ματς Κυπέλλου: «Είναι όντως πολύ σύντομα, αλλά δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι. Θα είμαστε έτοιμοι. Επαναλαμβάνω ότι ελπίζω να βρούμε την απαραίτητη ενέργεια για να ανταπεξέλθουμε γιατί είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα είναι το πρώτο ματς παιχνίδι εντός έδρας ξανά με τον Ολυμπιακό και ελπίζω να έχουμε ενέργεια».

Για το γεγονός ότι πολλοί από την ομάδα δεν ξέρουν την ατμόσφαιρα που επικρατεί στο ΟΑΚΑ, αν και πήραν μια γεύση από την υποδοχή που τους επιφύλαξε ο κόσμος στο ξενοδοχείο μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο Κύπελλο: «Όλοι έχουν δει βίντεο και έχουν πάρει γεύση από την ατμόσφαιρα που επικρατεί στο ΟΑΚΑ. Όλοι ξέρουν τι σημαίνει να παίζεις κόντρα στον Ολυμπιακό και μπροστά στον κόσμο της ομάδας. Δεν είναι ένα συνηθισμένο παιχνίδι. Είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα είμαστε έτοιμοι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.