Γκονλούμ: «Ο Ολυμπιακός θα έχει την πίεση»

Στην ανεβασμένη ψυχολογία της Αναντολού Έφες μετά τις δύο σερί νίκες επί του Ολυμπιακού ποντάρει ο Κερέμ Γκονλούμ ενόψει του πέμπτου αγώνα των προημιτελικών στο ΣΕΦ.

Στην ανεβασμένη ψυχολογία της Αναντολού Έφες μετά τις δύο σερί νίκες επί του Ολυμπιακού ποντάρει ο Κερέμ Γκονλούμ ενόψει του πέμπτου αγώνα των προημιτελικών στο ΣΕΦ. Ο 35χρονος φόργουορντ/σέντερ τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα έχει την πίεση καθώς παίζει εντός έδρας και υποστήριξε ότι όποια ομάδα δείξει μεγαλύτερη θέληση θα πάρει και την πρόκριση για το Final Four του Λονδίνου.
 
«Η σειρά είναι στο 2-2 για την πρόκριση στο Final 4 και τώρα έχουμε ένα τελευταίο παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες γνωρίζουν πολύ καλά η μία την άλλη. Την πρόκριση θα την πάρει η ομάδα που τη θέλει περισσότερο αλλά και αυτή που θα έχει και την τύχη μαζί της. Νικήσαμε τα τελευταία δύο παιχνίδια και ανέβηκε το ηθικό μας, ενώ ο Ολυμπιακός δεν έχει καλή ψυχολογία. Εκείνοι θα έχουν και την πίεση, γιατί θα παίζουν μπροστά στο κοινό τους», δήλωσε στην ιστοσελίδα της Έφες, ο Τούρκος άσος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.