Οζερούν: «Έχουμε παράπονα από τη διαιτησία»

Στην Ευρωλίγκα διαμαρτυρήθηκε η Αναντολού Έφες για τη διαιτησία του τέταρτου αγώνα των προημιτελικών κόντρα στον Ολυμπιακό όπως αποκάλυψε ο Ενγκίν Οζερούν.

Στην Ευρωλίγκα διαμαρτυρήθηκε η Αναντολού Έφες για τη διαιτησία του τέταρτου αγώνα των προημιτελικών κόντρα στον Ολυμπιακό όπως αποκάλυψε ο Ενγκίν Οζερούν. Ο αθλητικός διευθυντής του τουρκικού συλλόγου υποστήριξε πως οι δύο Ιταλοί διαιτητές δεν ήταν δίκαιοι απέναντί στην ομάδα τους, επιβεβαίωσε ότι ο Βούγιασιτς δεν θα ταξιδέψει στην Αθήνα για το ματς με τους «ερυθρόλευκους» και εξέφρασε την πίστη του για πρόκριση στο Final Four.
 
«Ανησυχούμε για τους διαιτητές. Ήδη το έχουμε αναφέρει στην Ευρωλίγκα. Ειδικά στο τελευταίο παιχνίδι πιστεύουμε πως οι δύο Ιταλοί διαιτητές δεν ήταν δίκαιοι απέναντί μας. Εκφράσαμε τα παράπονά μας και ελπίζουμε να υπάρχει αποτέλεσμα. Να παίζεται σκληρό παιχνίδι, αλλά μέσα στα όρια του μπάσκετ», δήλωσε αρχικά ο Ενγκίν Οζερούν.

Στη συνέχεια επιβεβαίωσε πως ο Σάσα Βούγιατσιτς δεν θα αγωνιστεί στο πέμπτο ματς της σειράς λόγω πειθαρχικού παραπτώματος: «Πρέπει να έχουμε κάποιες αρχές. Η επιτυχία δεν μετράται μόνο με τις νίκες. Σημασία έχει να υπάρχουν στην ομάδα άνθρωποι που μοιράζονται την ίδια φιλοσοφία. Όποιος δεν τη δέχεται, δεν μπορεί να είναι μαζί μας, δυστυχώς. Θα εξετάσουμε ξανά την υπόθεση, αλλά ο Βούγιατσιτς δεν θα είναι μαζί μας».

Τέλος, ο Ενγκίν Οζερούν εξέφρασε την πίστη του για πρόκριση: «Στόχος μας είναι η πρόκριση στο Final 4, κάτι που περιμένουμε εδώ και χρόνια. Θα πρέπει να δώσουμε μία δυνατή μάχη και αν το πιστέψουμε μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ξέρουμε καλά πλέον τον Ολυμπιακό, όπως κι αυτός εμάς. Και οι δύο ομάδες έχουν ίσες πιθανότητες πρόκρισης, πιστεύω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.