Τσαρτσαρής: «Η Μπάρτσα δεν είναι άτρωτη» (video)

Σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να νικήσει την Μπαρτσελόνα μέσα στην έδρα της εμφανίστηκε ο Κώστας Τσαρτσαρής με δηλώσεις του στην κάμερα του novasports και υποστήριξε ότι οι «πράσινοι» έχασαν μία μεγάλη ευκαιρία απόψε.

Σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να νικήσει την Μπαρτσελόνα μέσα στην έδρα της εμφανίστηκε ο Κώστας Τσαρτσαρής με δηλώσεις του στην κάμερα του novasports και υποστήριξε ότι οι «πράσινοι» έχασαν μία μεγάλη ευκαιρία απόψε.

Νοιώθω πικρία και απογοήτευση από το αποτέλεσμα, αλλά φάνηκε πως μπορούμε, η Μπάρτσα δεν είναι άτρωτη. Όμως χάσαμε μεγάλη ευκαιρία, γιατί το φέραμε στα μέτρα μας. Έπρεπε να πάρουμε καλύτερες επιλογές σε κάποιες στιγμές, τώρα θα δούμε τι κάναμε λάθος να το διορθώσουμε.

Πριν από δύο χρόνια είχαμε αδικηθεί πάρα πολύ από την διαιτησία και αυτό μας πείσμωσε. Φέτος δεν είναι έτσι, δεν έπαιξε αυτό ρόλο αλλά περισσότερο τα δικά μας λάθη.

Σίγουρα κάποιοι παίκτες κουράστηκαν πάρα πολύ αλλά έτσι έχουμε μάθει να ζούμε. Αύριο θα κάνουμε ότι μπορούμε να ξεκουραστούμε και την Πέμπτη να είμαστε έτοιμοι. Πρέπει να βοηθήσουμε τους παίκτες που κουράστηκαν και να τους δώσουμε ανάσες.

Αν άλλαζα κάτι θα ήταν κάποιες δικές μου επιλογές, θα έκανα πιο σωστά κάποια πράγματα. Την Πέμπτη πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας. Δεν ξέρω αν θα παίξουμε και πάλι το σύστημα με τους τρεις ψηλούς, το έχουμε δουλέψει, μας βγήκε, ο Γκιστ είναι γρήγορος στα πόδια και αυτό μπορεί να μας δώσει πλεονέκτημα.

Ο Σάρας έδωσε λύσεις, αυτός είναι, αυτός ήταν πάντα, ο παίκτης που θα δώσει την λύση στην δύσκολη στιγμή, όπως και ο Ναβάρο. Αν καταφέρουμε να τους περιορίσουμε στο επόμενο παιχνίδι θα είναι πάρα πολύ σημαντικό. Θα μας βοηθήσει να πάρουμε το αποτέλεσμα, να κερδίσουμε και να αναγκάσουμε την Μπαρτσελόνα να έρθει στην Αθήνα και να και να ζήσει ότι και πριν από δύο χρόνια», ήταν τα λόγια του Κώστα Τσαρτσαρή. 
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.