Μανωλόπουλος: «Δείξαμε πως μπορούμε» (video)

Βελτίωση στα κενά διαστήματα στην επίθεση χρειάζεται ο Παναθηναϊκός ενόψει του δεύτερου αγώνα με την Μπαρτσελόνα όπως δήλωσε στην κάμερα του novasports ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Βελτίωση στα κενά διαστήματα στην επίθεση χρειάζεται ο Παναθηναϊκός ενόψει του δεύτερου αγώνα με την Μπαρτσελόνα όπως δήλωσε στην κάμερα του novasports ο Σωτήρης Μανωλόπουλος. Ο άμεσος βοηθός του Αργύρη Πεδουλάκη τόνισε πως ο Παναθηναϊκός πήγε το παιχνίδι εκεί που ήθελε, στάθηκε στα πολλά φάουλ στον Λάσμε και ξεκαθάρισε ότι οι «πράσινοι» μπορούν να φανούν ανταγωνιστικοί.

«Όλοι το εδαμε το παιχνίδι δε θέλω να μιλήσω για διαιτησία. Υπάρχουν αρμόδιοι για να το κάνουν αυτό και αφού έχει αναλάβει ο πρόεδρος εμένα δε μου πέφτει λόγος. Σίγουρα όμως τα πολλά φάουλ και ειδικά του Λάσμε μας στοίχισαν πολύ.

Τεχνικά, το παιχνίδι πήγε εκεί που το θέλαμε εμείς, χαμηλά το σκορ με καλές άμυνες. Αμυντικά μόνο κάποια πικ εν ρολ με τον Σάρας δεν μας βγήκαν καλά, όμως βρήκαμε λύσεις με τους 3 ψηλούς. Επιθετικά είχαμε κενά διαστήματα και έτσι πήγε εκεί το παιχνίδι. Όποιος μάρκαρε τον Σάδα έπαιζε σαν λίμπερο και έδινε βοήθειες αλλά η Μπάρτσα βρήκε λύση σε αυτό.

Σίγουρα οι Ισπανοί είναι το φαβορί αλλά οι παίκτες είναι που παίζουν στο παρκέ, έδειξαν πως μπορούν, νομίζω φάνηκε πως ο Παναθηναϊκός μπορεί και είναι ανταγωνιστικός. Κάποιοι παίκτες βέβαια πήραν πολλά λεπτά και πρέπει να επανέλθουν μέσα σε δύο μέρες, αυτό είναι που μας καίει πιο πολύ απ όλα αυτή τη στιγμή.

Πήγαμε καλά, το οδηγήσαμε εκεί που θέλαμε, υπάρχουν κάποιες δομές που θα τις δούμε στο βίντεο και θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε, ειδικά κάποια κενά διαστήματα που θα κάνουν την διαφορά». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.