Ναβάρο: «Να δούμε τα λάθη μας»

Η Μπαρτσελόνα πρέπει να διορθώσει τα λάθη του πρώτου αγώνα για να αποφύγει πιθανή ζημιά στον δεύτερο απέναντι στον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Η Μπαρτσελόνα πρέπει να διορθώσει τα λάθη του πρώτου αγώνα για να αποφύγει πιθανή ζημιά στον δεύτερο απέναντι στον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

«Παίξαμε καλύτερα στο τρίτο και στο τέταρτο δεκάλεπτο, με περισσότερο πάθος και περιορίσαμε τα λάθη. Πρέπει να ξυπνήσουμε το πρωί και να ξέρουμε τι κάναμε λάθος. Είμαι πολύ χαρούμενος με την απόδοση μας. Είχαμε πολλά ελεύθερα σουτ στα οποία τελικά αστοχήσαμε. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να κοιτάξουμε το δεύτερο παιχνίδι», είπε ο Ισπανός γκαρντ μετά τη δύσκολη χθεσινή νίκη των Καταλανών επί των «πράσινων» στην παράταση για τα πλέι-οφ της Ευρωλίγκας.

Ο Ναβάρο πάντως τόνισε ότι περίμενε πως η ομάδα του θα είχε δύσκολο έργο: «Ξέραμε πως τα παιχνίδια των playoffs είναι έτσι, ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις. Παίζουμε ξανά σε λιγότερο από 48 ώρες και θεωρώ πως το δεύτερο παιχνίδι θα είναι εξίσου δύσκολο όπως το πρώτο. Επιστρέψαμε δύο φορές στο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που είχε τον έλεγχο του ρυθμού και αυτό είναι πολύ σημαντικό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.