Έτοιμος για το break

Ο Παναθηναϊκός ρίχνεται στη «μάχη» των προημιτελικών της Euroleague και θέλει να πάρει προβάδισμα πρόκρισης έναντι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, από την πρώτη αναμέτρηση των δυο ομάδων (20:00).

Ο Παναθηναϊκός ρίχνεται στη «μάχη» των προημιτελικών της Euroleague και θέλει να πάρει προβάδισμα πρόκρισης έναντι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, από την πρώτη αναμέτρηση των δυο ομάδων (20:00). Οι «πράσινοι» θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, χωρίς τον Έι Τζέι Σλότερ, ο οποίος γύρισε το πόδι του στην προπόνηση της Δευτέρας και δε θα αγωνιστεί στο πρώτο ματς των δυο ομάδων, την Τρίτη. Παράλληλα, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν υπολογίζει και στους Μποχωρίδη, Κόνιαρη, Διαμαντάκο και Λαουάλ, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής.

Ο κόουτς του «τριφυλλιού» θέλει από την ομάδα του να δείξει το καλό της αγωνιστικό προφίλ, ξεπερνώντας τα προβλήματα που έχει παρουσιάσει την εφετινή σεζόν, στις εκτός έδρας ευρωπαϊκές αναμετρήσεις. Το έργο των «πράσινων» στο συγκεκριμένο ματς δε θα είναι εύκολο, καθώς θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μια πανίσχυρη ομάδα, η οποία συγκαταλέγεται ανάμεσα στα φαβορί για την κατάκτηση της εφετινής διοργάνωσης. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει μόλις πέντε ήττες την εφετινή σεζόν σε 53 ματς, ενώ έχει δυο ήττες εντός έδρας σε 28 ματς.

Οι Ρώσοι θα παραταχθούν χωρίς τον Βιτάλι Φριτζόν, ο οποίος είναι τραυματίας. Οι δυο ομάδες έχουν συναντηθεί συνολικά 30 φορές κατά το παρελθόν, με τον Παναθηναϊκό να μετράει 15 νίκες. Επί ρωσικού εδάφους, οι «πράσινοι» έχουν τρεις νίκες σε 13 ματς. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), Βιθέντε Μπούλτο (Ισπανία) και Κάρλος Περούγκα (Ισπανία)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.