Μπάνκι: «Με άγριες διαθέσεις ο Ολυμπιακός»

Στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Σιένα ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό για την 11η αγωνιστική του Top-16 της Ευρωλίγκα στάθηκε ο Λούκα Μπάνκι.

Στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Σιένα ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό για την 11η αγωνιστική του Top-16 της Ευρωλίγκα στάθηκε ο Λούκα Μπάνκι. Ο Ιταλός προπονητής τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να διορθώσει άμεσα την εικόνα που παρουσιάζει στις τελευταίες αναμετρήσεις, ενώ δεν έκρυψε την ανησυχία του για το ματς με τους «ερυθρόλευκους».

«Αν και πιστεύω ότι ο Πρωταθλητής Ευρώπης, Ολυμπιακός, άλλαξε λίγο το καλοκαίρι, έχω αρκετές επιφυλάξεις, αλλά δεν είναι σωστό να τις απαριθμήσω τώρα», ανέφερε μετά την 8η ήττα σε 22 αγωνιστικές στη Serie A σχετικά με το πώς ευελπιστεί να ανατρέψει τη μέτρια εικόνα των τελευταίων υποχρεώσεων της ιταλικής ομάδος και συνέχισε: 

«Καλύτερα να σκεφτούμε τα προβλήματα που έχουμε, από πού προέρχονται και πώς θα μπορέσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για μία διαδρομή που παρουσιάζει σήμερα τεράστιες δυσκολίες. Θα έρθουμε αντιμέτωποι με μία απ’ τις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, η οποία θα έρθει με άγριες προθέσεις για να αποκτήσει το πλεονέκτημα, την ώρα που εμείς έχουμε λίγο χρόνο στη διάθεσή μας για να επανέλθουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.